Најновије

БИХ ЋЕ ДОЖИВЕТИ ТОТАЛНИ КОЛАПС! ДОДИК ЗАГРМЕО: Бошњаци ускраћују права Србима!

Члан Предсједништва БиХ из реда српског народа Милорад Додик изјавио је данас Срни да је континуирано развлашћивање Републике Српске морало резултирати тренутном ситуацијом у којој политички представници бошњачког народа поручују Србима да им не дозвољавају остваривање ни основних политичких права као што је право на политичко представљање.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

- Политички Бошњаци, мезимче међународних представника, израсло је у политичког монструма, који више не поштује ни Устав, ни законе земље за коју се наводно залажу. Обесмислени су избори, јер видимо да победници не могу да преузму одговорност коју су им дали грађани РС - истакао је Додик поводом годишњице избора у БиХ.

Он је нагласио да све то говори да ће неко врло скоро морати да објасни Бошњацима да су они само трећина свега што је заједничко у БиХ и да је медени месец међународних представника и бошњачких политичара завршен. 

- У супротном, БиХ ће много брже него што то ико верује или мисли доживети потпуни колапс из којег једина очувана може изаћи РС. Дисциплиновање РС не може проћи и што то пре схвате сви већа је шанса да не гледају сценарио који је логичан - каже Додик.

Додик жестоко испрозивао Бакира! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Дневни Аваз

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА