Најновије

МАНИПУЛАЦИЈА ГЕНИМА! Амери се играју Бога: САД стварају расу супер-војника!

Агенција америчког Министарства одбране најактивније се бави проналажењем начина да утиче на биолошки потенцијал својих војника како би их заштитила од хемијских и биолошких напада. Ово пише руска Раша Тудеј у секцији посвећеној коментарима, а позивајући се на званичне изјаве америчких званичника.

Маринац (Фото: pixabay. com)

Према Министарству одбране САД, Одбрамбена агенција напредних истраживачких пројеката која ради под овим министарством, тренутно се ради на експериментима са манипулацијом генима, који би требало да резултирају практичном користи за америчке војнике.

Како се истиче, под манипулацијом генима подразумева се група технологија која дозвољава научницима да мењају ДНК додајући, одузимајући или мењајући генетски материјал на појединачним локацијама генома.

Како се наводи у јавној изјави директора агенције Стивена Волкера, агенција активно ради на проналажењу начина како би се технологија користила за заштиту војника од болести али и хемијских и биолошких напада и то мењањем генетике.

За овај програм Агенција до сада је издвојила 65 милиона долара.

Турска авијација извела је напад на базу курдских Сиријских демократских снага у сиријској провинцији Хасака, саопштила је телевизија „Мајадин“. Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА