Најновије

ОНА ЈЕ ВЛАСНИЦА НАЈБОЉЕ ГУЗЕ НА СВЕТУ! Права посластица за мушкарце! (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Међу заносним финалисткињама такмичења за најлепшу задњицу посебно се истакла 29-годишња Сузи Кортез, која је понела титулу Мис бум бум 2019.

Власница најбоље гузе (Фото: Инстаграм)

Заносна Сузи позирала је у сићушном бикинију и чизмама високим до бедара у бојама бразилске заставе. Ово јој је била друга победа на истом такмичењу које је освојила 2015. године.

Лепа Бразилка заузела је прво место, друга је била Францускиња Рајан Лаура Соуза, а трећа Британка Џесика Лопез.

Ово такмичење је, осим по голишавим лепотицама, познато и као извор бројних контроверзи, а на претходним изборима најлепше гузе није мањкало драме ни скандала.

Прошле године је другопласирана такмичарка у нападу љубоморе стргнула ленту с победнице и с њом се прошетала пистом, а годину дана раније лепа Рози Оливеира је била принуђена да бира хоће ли остати у браку или наступити на такмичењу будући да јој је муж забранио да учествује. 

Изабрала је такмичење и освојила прво место. Будући да победница добија велику новчану награду, као и бројне могућности за будуће пројекте, не чуди да је ова лепотица имала жарку жељу да учествује.

Такмичење за Мис бум бум претходних година је било национално такмичење у Бразилу, али ове године су могле да учествују и лепотице из целога света. Одржано је у Мексику.

Порно афера Даре Бубамаре огољена до краја! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА