Најновије

Постоји само један једини знак да је жена доживела оргазам! Ево и који

Глумљење оргазма стари је трик ком (најчешће) жене прибегавају током вођења љубави из различитих веровања. Партнер неће ни знати да није ''задовољио'', а онај ко глуми климакс смањује шансе да га следећи пут доживи с истим партнером.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Док око 30 посто жена нема проблема с редовним доживљавањем врхунца, осталих 70 посто га доживљава знатно ређе  – отприлике сваки пети сексуални однос, с тиме да постоји чак 15 посто жена које откривају да никад нису доживеле сексуални врхунац или су то доживеле тек једном до два пута у животу.

Ипак, студије показују да је преко 90 посто жена у неком тренутку одглумило оргазам, најчешће да не повреде партнера.

То не звучи тако необично ако споменемо чињеницу да око 20 посто мушкараца верује да су толико добри љубавници да њихова партнерка не мора да глуми, односно да је немогуће да је не задовоље и да их слаже.

Уопштени, јасни знакови оргазма су грчење мишића – најчешће вагиналних, што узрокује осећај да је жена ''ужа доле''. Такође, могу се појавити и грчеви у ногама.

Код појачаног интензитета стимулације у којима њен дах постаје кратак, а уздаси гласнији, након постизања правог врхунца она ће застати, јер ће јој бити потребно барем неколико секунди за опоравак. Великом броју жена ће након оргазма поцрвенити део прса изнад дојки где је кожа танка, а све због навале хормона.

Чак и ако она глуми оргазам, то нипошто не мора да значи да она не ужива у сексу. Наиме, истраживања показују да је код жена највећа активност у центрима за ужитак у мозгу за време секса, односно ''на путу до оргазма'', док непосредно пре самог врхунца активност нагло пада.

С друге стране, код мушкараца је активност у тим деловима највећа управо за време саме ејакулације.

Како да превазиђете еректилну дисфункцију прочитајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА