Најновије

ЛУНУ ОТЕРАЛИ СА БИНЕ! Отпевала само један блок! Уследили брутални коментари!

Луна Ђогани је синоћ имала наступ у Посушју, а као што увек буде након њеног концерта тако је и овога пута овај изазвао буру коментара фанова и оних који то нису. 

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

Нама је пажну привукао коментар очигледно жене која је фан Кије Коцкар, а која је решила да "сахрани" овај Лунин наступ. 

- Зар вам Лунатори није паметније да се бринете сто вам Лунци висе не наступа пуно време вец много краце? Синоц два блока по 20 минута у клубу који НИЈЕ хтео ни име да јој најави, који је организовао наградну игру (могуце је освојити ауто), да би осигурао да гости не побегну😂😂😂(људи нижу коментаре типа ко је ово Бог те ј...) . Није вам битно сто су је отерали са бине када је наступао Миле Китиц? Није вам битно сто пева на плејбек, цесто цак ни не дрзи микрофон поред уста, отвара уста на микрофон док иду мушки гласови, што ниједну песму узиво не зна отпевати па цак ни властиту? Није вам битно што је на вецини наступа (вец сада) слободан улаз, а и када није газде морају ипак ставити да јесте. Нису вам битна три празна клуба за редом гдје поједини менаџери брису објаве о Луни и било какав доказ да је гостовала код њих након сто је лајала на 40 људи у публици? Није битно сто јој испадају пи*ка и си*е на бини и сто једино тако покусава привуци публику? Поздрав за Ермину👋👋👋. За све ово имам доказе у виду скринова и сцреенсхотова. Покријте се усима по глави од срамоте 😅😅😅.

Истина је увек негде на средини, ни црна, ни бела, тако да Луна вероватно још увек није запалила масу, јер за то има времена, а са друге стране сигурни смо да је било доста људи који су дошли да је чују и виде. 

Марија ћерку назива ђубретом, ево какву је казну добила! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА