Најновије

НЕУМОРНО СЕ ШИРЕ СРБИЈОМ: Српска Десница основала одбор и у Панчеву! (ФОТО/ВИДЕО)

Српска Десница неуморно наставља рад на промоцији свог јединственог националног и политичког програма широм Србије. У препуној Свечаној сали панчевачке Градске скупштине одржана је оснивачка скупштина, а присутни делегати су једногласно изабрали Горана Крстина за председника Градског одбора, потредседник је Драган Пандуров, док је за секретара одлучено да буде Игор Моор. За чланове одбора поверење је дато Миливоју Ђурица, Милану Јаношеву, Синиши Букини и Оливери Атанацковић.

Српска десница у Панчеву (Фото: Фејсбук страница Српске Деснице)

Председник Градског одбора Горан Крстин поздравио је своје суграђане истичући да само рад, упорност и добре идеје могу и морају довести до успеха. Крстин је рекао да нас је „неодговорно понашање наших политичких противника учврстило у ставу да кроз деловање у Српској Десници заштитимо српску породицу, традицију и државу“, наглашавајући да у редове Српске Деснице приступају и многи припадници националних мањина попут Мађара, Словака, Русина и Руса.

Оливера Атанацковић се захвалила својим Панчевцима на одзиву и великој бројности и казала да ју је програм Српске Деснице привукао због борбе за очување патријахалне породице. „Мотивисана сам да подижем свест код свих жена да буду традиционалне и верне особе, залагаћу се за развој женског предузетништва и активности хуманитарног карактера!“

Секретар Градског одбора Игор Моор, у обраћању рекао да национализам Српске Деснице подразумева очување традиције, породичних вредности и залагање за евроазијске интеграције.

Панчевачким родољубима обратио се и председник Српске Деснице Миша Вацић који је упозорио на синхронизоване нападе на Српску Десницу и њега лично од стране антисрпских медија и малобројних, али бучних прозападних странака.

Лидер Српске Деснице рекао је да их ништа неће уплашити и обесхрабрити у борби јер иза њих стоји велики број родољуба и основаних одбора на које људи сами долазе, добровољно следећи политичку идеју Српске Деснице приказану кроз њихов национални програм. Разни антинационални и антидржавни елементи оличени у опскурним ликовима попут Сергеја Трифуновића или Небојше Зеленовића су свесни да Миша Вацић није сам.

„Српска Десница је способна да окупи више људи у свакој српској општини него што су они и организације попут „СзС“ или „1од5 милиона“ у стању да изведу на протестне митинге по београдским улицама!“, рекао је председник Српске Деснице.

„Из вашег Панчева је родом и Мариника Чобану Тепић, особа која ме највише нападала и која је рекордер по питању промене страначких дресова“, истичући да се ради о личности која се крије иза посланичког имунитета када јој припрети судска тужба, али у стварности не представља никога и није вредна ничије пажње.

Вацић је позвао Панчевце да се активно прикључе раду Српске Деснице јер само јединственим и озбиљним приступом политици који већ карактерише Српску Десницу у целој Србији, може да се оствари добар изборни резултат и да се кроз институционални оквир успешно делује на остварењу важних националних питања из програма. „Српска саборност, очување традиције, здраве српске породице, јачање домаће привреде и модернизација војске биће наши приоритети у вршењу власти заједно са вама!“, закључио је Вацић.

Прочитајте ОВДЕ  шта је Вацић поручио из Шапца.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА