Најновије

СТРАШНО! МИЉАНА СЛОМИЛА НОС ЗОЛИ, САМО ШТО НИЈЕ ПАО У НЕСВЕСТ: Ријалити гори Марија ћерку назива ђубретом, ево какву је казну добила! (ВИДЕО)

Миљану Кулић провоцирао је дечко Лазар Чолић Зола ког је ударила толико јако у нос, да су многи помислили да му је сломила нос.

Хаос у Задруги (Фото: Јутјуб)

Марија Кулић одмах је почела да виче на своју ћерку и називала је ђубретом и олошем, који не уме да се понаша у ријалитију, па су јој сви говорили да се склони од Золе. Лазару су помагали задругари, с обзиром на то да замало није пао у несвест.

"Ударила сам га, сакупљао се бес у мени данима и то је то, ја сам завршила своје изагање. Он је мене условљавао, пред мајком је говорио да морамо да имао секс, а зна да је на то осетљива. Замолила сам га да пред мојом мајком не говори такве ствари јер она је осетљива у тим годинама свакојаке болести су могуће", рекла је она.

"Нека продукција реагује како мора, он је добио шта је тражио. Он је мене овде данима малтретирао, доживљавала сам психичко насиље, желео је да верујем да је моја мајка крива, да ће да је провоцира, као што је отишао док сам крварила да каже њој да ћемо имати с*кс. Он је ушао у овај ријалити само да би на мени профитирао. Молим продукцију нека реагује, или ћу бити ја у овом ријалитију или он", додала је она, па је стигло писмо. 

Миљана је због ударца кажњена двонедељним хонораром, а задругари су незадовољно скандирали.

"Можете да ме мрзите, хвала Велики шефе, ово је заслужено, два месеца трпим тортуру. Ни први ни последњи психички контакт, људи напољу аплаудирају када виде ово, кажу "Микси краљице". Он ме је уништио", изјавила је она.

"Ишао сам на снимање главе, носа, али ништа није напукло", говорио је Зола Цеци када се вратио од доктора.

Прочитајте ОВДЕ  зашто је Миљани секс са Золом дошао главе.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА