Најновије

Милошевић је Американцима потписао празан папир, а онда се десило нешто неочекивано!

Нудили смо да Србија уђе у НАТО, али под условом да остане цела, међутим, ни то нису прихватили, изјавио је Никола Шаиновић гостујући у емисији "Ћирилица".

Милошевић (Фото: Јутјуб)

-У Рамбујеу смо покушали да спречимо рат. Рекли смо да нудимо целу Србију да уђе у НАТО, али под условом да остане цела, међутим, они су хладно рекли да то није тема разговора – рекао је Шаиновић.

Како Шаиновић каже, после Дејтонског споразума одиграла се једна апсурдна ситуација у којој је он био сведок.

- Када је потписан Дејтонски споразум, долази Ворен Кристофер код Милошевића. Милошевић се потписује на дну празног папира и захтева од Кристофера да напише списак услова, међутим, Кристофер то није прихватио јер су услови флудини – изјавио је Шаиновић.

Када је реч о уласку у ЕУ, Србија има два проблема. Први је геостратешки, који се односи на војну доминацију, а други је унутрашња криза у ЕУ.

- Ми имамо два проблема, један је геостратешки, ту мислим на војну доминацију, он нама није наклонњен јер западна сила није преобликовала Балкан по својој идеји, а други је унутрашња криза у ЕУ. Ја мислим да нису у праву они који желе да задрже замрзнути конфликт, треба гурати позитивне иницијативе као нпр. „мали Шенген“ – поручио је Шаиновић гостујући на „Хепи“ телевизији.

Пукли британски „Бели шлемови“, њихов „Џејмс Бонд“ извршио самоубиство у Цариграду. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА