Најновије

Црне прогнозе Пол Крејг Робертса: Застрашујућа дешавања у Европи која се крију! Да вам буде јасно, Европа више не постоји …

Силовање белих Швеђанка од стране црначких освајача у Шведској никада не престаје. У последњем инциденту четири црна Еритрејца одвели су тринаестогодишњу Швеђанку у купатило и силовали је док су истовремено све снимали.

Пол Крејг Робертс (Фото: Јутјуб)

Пише: Пол Крејг Робертс

Према вестима, силовању је „претходило насиље чланова банде који су је зграбили за рамена, ударали главом у зид, а затим угурали у купатило“.  

Уколико буду осуђени, тужиоци се надају да ће четири црнца бити депортована назад у Еритреју и да ће им бити забрањено да уђу у Шведску најмање 15 година. Али шведски трибунал за миграције блокира депортације на “хуманитарној основи”. 

Депортација значи да се не добија затвор за силовање и снимање силовања, што је према шведском закону јасно кривично дело „дечије порнографије“. Добијање затвора би било превише за сиромашне, непривилеговане, погрешно схваћене црнце из Еритреје, који су дошли у Шведску у потрази за новим животом. Јадни они. Може се чути како феминистичка шведска влада плаче због сиромашних јадника и оптужује шведску девојку за силовање.

Обратите пажњу и да у се вестима злостављачи описују као “окривљени”, а не као починитељи и да је силована жртва само тужилац, а не жртва. Тако је то у Шведској. Досељеници, нападачи, силоватељи, бацачи бомби заштиц́ени су законима говора мржње. Силована Швеђанка ризикује да је заговорници нападача имиграната оптуже за злочин из мржње ако пријави да је силована.

Полицијски званичници који су изјавили да огромну већину силовања чине окупатори имигранти су суспендовани и истражени. 

Зашто беле жене и даље живе у Шведској, земљи у којој их феминистичка влада користи као мамац не би ли привукла више освајача? Анкете показују да се 25 одсто Швеђанки плаши да напусти кућу, па чак и да оду у куповину. Повећање од 1,472 одсто насилног силовања претворило је Швеђанке у  затворенике сопствених домова.

Да ли девојчица стара 13 година има оца, браћу, рођаке? Ако је тако, како тужиоци могу да очекују да ће црнци поживети довољно дуго да буду депортовани у Еритреју? Како су издајничке феминистичке владе отвориле шведске границе и позвале силоватеље шведских жена, те владе их неће заштитити. Кажњавање силоватеља не постоји. Норвешки извештај Херланд извештава да су „у невероватном броју случајева шведски судови ослободили осумњичене који су тврдили да је девојчица желела да има секс са шест, седам или осам мушкараца“. 

Зашто је шведска влада одлучила да уништи мирну хомогеност Шведске? Да ли им је Џорџ Сорош платио да униште Шведску довођењем имигрантских нападача како би силовали домаће женско становништво?

Где год да погледамо у Европу, намеће се исто питање. Меркелова је уништила Немачку. Немачки савезни институт за истраживање запошљавања процењује да би освајачи имигранти могли да чине више од 40 процената становништва Немачке за 20 година. У већим градовима се очекује да ће окупаторско становништво обухватати 70 процената. Другим речима, Меркел није оставила простора Немцима у немачким градовима. 

Извештаји европских алтернативних медија наводе да Италија даје више помоћи имигрантима освајачима него италијанским хендикепираним људима. То свуда примећујемо. Европа постоји због имиграната освајача, а не због њених грађана. Лидеру француске националистичке странке Марин ле Пен прети кривично гоњење због говора мржње, због одбране права Француза.

Нигде у Европи ниједан грађанин не може да протестује против уништења његове земље, а да није назван „белим поглаварем“ и против кога није подигнута оптужница због говора мржње. Национализам и патриотизам су постали злочини.

Да будемо јасни, Европа више не постоји. Европа је Вавилонска кула, крајње уништена цивилизација. 

Исто је и у Сједињеним Државама. Обама, велики спаситељ, бацио је 100.000 Сомалаца у Минеаполис и још 100.000 у Портланд, Мејн.

Шта заједница да ради када у њу дође 100.000 странаца који захтевају храну, смештај, здравствену заштиту и забаву? Будући да су тамнопути, нежељени имигранти имају привилегије на основу закона о грађанским правима који дискриминишу белце.

Како Вашингтону помаже да држи Европу под контролом исламиста које Вашингтон бомбардује и напада већ две деценије?

Како помаже Израелцима да имају исламистички Блиски Исток широм Европе?

Како Израелу помаже да у САД има огроман број исламиста који ће се противити контроли Израела над америчком владом и територијалним добицима Израела на Блиском Истоку?

Јасно је да су идиоти који владају у Вашингтону и Израелу створили свет који повећава број и моћ непријатеља Израела и Вашингтона.

Није чудо што Русија и Кина стоје са стране, игноришући провокације и чекајући самоуништење крајње глупог западног света.

Извор: Пол Крејг Робертс блог/ webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА