Најновије

ДРАМЕ КОЈЕ СУ ОСВОЈИЛЕ ПУБЛИКУ И ЖИРИ: Богат премијерни програм у Синеплекс биоскопима! (ВИДЕО)

У репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс Ушће шопинг Центaр и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 14. до 20. новембра ове недеље налазе се четири нова наслова и један догађај.

Плакат из филма "Реална прича" (Фото: Синеплекс)

“Ле Ман`66”: “Славна 24 сата”

- Мет Дејмон и Кристијан Бејл у истинитој причи о доминацији Форда и Ферарија за освајање Ле Мана 1966. године. Добитници награде Оскар Мет Дејмон и Кристијан Бејл главни су глумци ове истините приче Студија 20 Сентјури Фокса о два дисидента који су заједничким снагама изненадили стручну јавност и обожаваоце аутомобилских трка. Филм “Ле Ман ’66: Славна 24 сата“ бележи везу између визионарског америчког дизајнера аутомобила Керола Шелбија и британског возача Кена Мајлса који су се удруженим снагама борили против корпоративног мешања и њхових личних демона како би, средином шездесетих година, изградили потпуно нови аутомобил којим ће изазвати дугогодишњег победника светског првенстава Француске у Ле Ману - Ферарија.

У четвртак, 14. новембра одржаће се Екшн најт са почетком у 19:30 часова. Гости биоскопа ће овом приликом бити изненађени поклонима и биографским филмом, који ће одушевити обожаваоце аутомобилских трка.

“Рашири крила”

- Француски редитељ и сценариста Николас Ваинер доноси нову невероватну истиниту причу која је претходила оној из филма Бела и Себастијан. рича се одвија између оца и сина, Кристијана и Томаса. Кристијан проучава дивље гуске и ради на свом животном пројекту - жели да заштити угрожену врсту птица и научи их како да мигрирају. Користећи свој ултралаки авион, водиће их од Норвешке до Француске, дуж сигурних миграцијских путева. Његов син Томас је скептичан према очевим будаластим плановима, али како је заглавио на фарми свог оца, тинејџер ипак одлучује да проведе неко време са птицама. Томас се потпуно повезује са гускама и почиње да се брине о њима, а отац и син крећу на најлепше заједничко путовање.

“Дневник Диане Будисављевић”

-  Апсолутни победник Пулског филмског фестивала са шест освојених признања. Истинита прича о држављанки аустријског порекла удатој за лекара православне вероисповести у Загребу, која је за време Другог светског рата, сигурне смрти спасила више од 10.000 српске деце из НДХ логора. Међу њима су и Живко, Милорад, Зорка и Нада који се готово 80 година касније враћају у логоре свог детињства и тек тада сазнају да живот дугују непоколебљивој снази једне жене. Диана је водила детаљну картотеку дечијих судбина, коју ће јој након рата одузети неповратно комунистичка власт 1945. када њено германско и грађанско порекло постају непожељни. Захваљујући Дианином дневнику, који је након њене смрти пронашла унука, расветљена је херојска улога жене уверене да њен живот није вреднији од живота недужно прогоњених.

“Реална прича”

- Филм Реална прича води нас кроз сагу о глумцу, Вељку Радисављевићу, који има утисак да се цео свемир уротио против њега. Вељко је ходајући проблем и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима. У исчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове хаосе, Вељко почиње да губи осећај за реалне проблеме.

Прочитајте ОВДЕ  какав се то хорор фестивал одржава на Палићу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА