Најновије

ГОРИ ФРОНТ! ВОЈСКА КРЕНУЛА У ЖЕСТОК НАПАД: Падају и последња легла џихадиста у Латакији!

Од раних јутарњих сати, Сиријска арапска војска (САА) обрушила је џихадистичко упориште Кабани на североистоку покрајине Латакија.

Сиријска војска (Фото: Јутјуб)

Према извештајима с фронта, Сиријска арапска војска је преместила више опреме на овај фронт како би појачала своје ударе на џихадистичка легла.

У извештајима се наводи да сиријска арапска војска циља последњих пет врхова брда који су под контролом џихадистичких побуњеника јужно од Кабанија.

Досад је овај напад успео на терену, што је уступило место новом напредовању против џихадистичких група у овом планинском региону.

„Заједнички сиријско-руски ратни авиони подржали су копнену ватру и извели неколико удара у зору у среду“, известила је новинска агенција Спутњик и додала да се „низ удара на утврђења протезао са великог подручја фронта Туркестанске исламске партије и Хаџат Тахрир Ал Шам-а."

Извор сиријске војске такође је рекао Ал Масдару да су њихове трупе успеле да униште неколико тунела и снајперских места у близини северне падине планина Зувајкат.

Усредсређујући се на овај део територије, сиријска војска настоји разбити сва утврђења на високим и владајућим брдима која ометају кретање по терену нападајућих јединица.

Одбрана великог града једва одолева ударима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА