Најновије

МОНАРХИСТИ ЗАРАТИЛИ СА СОЦИЈАЛИСТИМА! Бранићемо Дражину улицу својим телима! Скинућемо сваку Титову таблу која је остала у Србији!

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) најоштрије осуђује најаве представника Социјалистиче партије Србије да ће скинути таблу са именом улице посвећене Дражи Михаиловићу, која му је додељена у Крагујевцу.

Монархисти (Фото: Јутјуб)

-  Физички ћемо спречити скидање табле са именом улице која је додељена Дражи Михаиловићу, јер тиме нећемо бранити само име српског хероја и најодликованијег нашег официра, већ и правни поредак државе. Скупштина града Крагујевца је једногласно донела легалну и легитимну одлуку да се генералу Дражи Михаиловићу додели улица у том граду и то се мора поштовати, свиђало се то неком или не. Ово је још један покушај занемаривања и игнорисања правоснажне судске одлуке о рехабилитацији Драже Михаиловића, као и Закона о изједначавању права партизана и четника. Уколико социјалисти успеју у својој противзаконитој и насилничкој намери и у ноћним сатима и илегали скину Дражину таблу,  ми ћемо скинути на исти начин сваку Титову таблу која је у држави остала. Закон важи или за све или ни за кога - изјавио је заменик председника ПОКС и председник Градског одбора ПОКС Крагујевац, Мирко Чикириз.

ПОКС подсећа да је генерал Драгољуб Дража Михаиловић због своје истакнуте антифаштичке борбе добио одликовања од својих савезника, председника Америке Харија Трумана 1948. године и председника Француске Шарла де Гола, 1943. године.

Социјалисти гласали за улицу Дражи Михаиловићу у Крагујевцу, Дачић хоће све да их смени! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА