Најновије

ПОЗУ ОТПОЗАДИ СВИ ПРАКТИКУЈУ! А ево и 5 савета како да је побољшате!

Супротно увреженом мишљењу, жене уживају у овој пози исто колико и мушкарци. Стога вам представљамо 5 могућих поза како бисте освежили устаљену позу отпозади, која подразумева жену “на све четри ноге” (колена или руке) и мушкарца на коленима, који пенетрира придржавајући се за партнеркине кукове.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Придржите је чврсто

Уколико ваша девојка има добар баланас и равнотежу, онда је ово права поза за вас. Ваша девојка као и за сваку позу отпозади, започиње на рукама и коленима. Цака је у томе што се ви придржавате чврсто за њен струк, стварајући јачи притисак. У овој пози, пенетрирајте полако и дубоко.

Раширене ноге

У овој пози, ваша партнерка треба да лежи на стомаку са испруженим и скупљеним ногама. Ви треба да је опкорачите, раширених ногу, док су вам руке испружене дајући вам ослонац. Ова позиција изискује дубоку, лагану пенетрацију, а уколико желите да унесете мало романтике, савијте лактове и пољубите је у уста.

Дубока пенетрација

Она се поново налази на стомаку, али овог пута, њене ноге су раширене, а колена савијена, што значи да су јој стопала у ваздуху. Користећи руке као потпору, пре свега је опкорачите, а потом се потрудите да вам ноге све време буду спојене. Дубока пенетрација је загарантована, а било да продирете полако или брзо, можемо да гарантујемо да ћете обоје врло брзо достићи врхунац. Како бисте додатно зачинили ову позу, мењајте углове њених бутина.

Уз помоћ столице

Коначно смо стигли до реквизита. Пресавијте вашу партнерку преко столице, а она нека се придржава лактовима на наслон столице. Левом руком подигните њену леву ногу и ставите је на ваш кук. Да бисте избегли повреде и бол, ставите јастуке испод ваших колена, што ће вам омогућити да се концентришете на обострано задовољство, а не на крцкање костију и столице.

У стојећем положају

За ову позицију требало би да обоје будете на ногама, по могућству испред огледала. Реците јој да се наслони на зид, радни сто или на било шта друго рукама. Користите руке да придржавате партнерку за струк, да се ослоните на зид или да стимулишете њен клиторис. Уколико се акција дешава испред огледала, ваша партнерка ће моћи да вас посматра док пенетрирате, а ви ћете моћи да пратите израз њеног лица у тренутку када достиже свој најбољи оргазам у животу.

Ова наизглед добра промена код партнера може да буде знак да вас вара. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА