Најновије

Не постоји ништа привлачније од мушкарца који зна да...Ево шта су рекле жене!

Страница "Men's Health" објавила је анкету спроведену на Редит-у на којој су женама поставили питање: "Коју суптилну ствар мушкарци раде како би показали да имају самопоуздања?"

Илустрација (Фото: принтскрин)

На ову анкету одговорило је неколико хиљада жена, а истичу се три најпопуларнија одговора.

Немају осетљив его

"Не смета им ако их неко исправи када греше. На пример, уколико погреше у изношењу чињеница и неко их у томе исправи, њихова реакција је културна и пристојна и заиста показују интерес да науче тачну верзију те чињенице. Несигурни људи реагују обрнуто и имају негативну реакцију на било какав облик исправке", написала је једна од корисница у коментарима.

Свестан је да не мора увек да брани своју партнерку

"Једно је када стане на вашу страну у току аргумента, а потпуно друга ствар када лоше реагује на мале конфликте. Не постоји ништа привлачније од мушкарца који зна да процени ситуацију, схвати да ли се вреди расправљати и прихватити да је можда дошао моменат у коме треба да се поздрави и закорачи даље од расправе. Одвратно је када се мушкарци понашају као да морају да буду у праву, кад мора да буде по њиховом или кад некога морају да наведу да мисли као и они", написала је корисница.

Не морају увек да буду исти као остали, не мењају се због других 

,Самоуверени мушкарци не мењају своје планове и циљеве због других људи, написале су.

"Требало ми је много да ово научим, али у потпуности се слажем са овом тврдњом. Мој ментор и ја смо планирали да идемо у коктел бар да се забавимо. Недуго након што смо ушли пришле су нам девојке које су нас звале да идемо у други бар. Мој ментор је одбио и оне су отишле даље без нас. Сећам се да ми је било јако криво што нисмо отишли с њима. 'Не брини, сви се увек врате овде, ово је најбоље место', рекао ми је. Након сат времена, девојке су се вратиле и наставили смо да се забављамо", испричао је један од корисника, потврдивши тако ову тврдњу.

Додале су и да се не они не обазиру превише на туђа мишљења, као и да стално имају осмех на лицу, пише klix.ba. Опуштени су, директни и искрени па се самим тим разговор с њима одвија веома природно и без компликација.

Ова наизглед добра промена код партнера може да буде знак да вас вара. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Men's Health

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА