Најновије

ТОМА ФИЛА ОТКРИО СВЕ! ОВО ЈЕ ИСТИНА О СЛОБИНОЈ СМРТИ: Да ли су Милошевића убили у Хагу? (ВИДЕО)

Хаг је изнурио Слободана Милошевића и бивши председник СРЈ умро је од последица срчаног удара! Све теорије о томе да је Милошевић отрвован, да је пио ветеринарске лекове, или да је сам дигао руку на себе, које су се могле чути у јавности у Србији, напросто су нетачне.

Тома Фила (Фото: Јутјуб)

Ово тврди угледни београдски адвокат Тома Фила и један од оних који је учествовао у одбрани многих Срба пред Трибуналом у Хагу.

Гостујући на "Јутјуб" каналу Балкан инфо, Фила је испричао низ пикантерија из периода деведесетих година, са којима јавност до сада није била упозната.

Према његовим речима, чињеница да је Милошевић боловао од ангине пекторис и док је био у Србији, затим затворски услови, плус исцрпљујући темпо суђења, узели су данак и Милошевићево срце није издржало.

- Милошевић се није убио у Хагу. Ма, какви! Он је био оптерећен замором. Момир Булатовић је био са њим последње вече. И Милошевић му је рекао: "Немој ништа да се договарамо, преморен сам". И легао и није се пробудио. То је био срчани удар - констатовао је Фила.

Како је појаснио, Милошевића су изнуривали темпом и начином на које су доносили документа.

- Изнуривали су га. Карла дел Понте је проширила оптужницу и на Босну и на Хрватску, и није слушала судију Меја који је рекао да се то не ради. Да то нису радили, вероватно би га осудили док би Слоба још увек био жив - навео је адвокат.

Фила је открио и много детаље везане за ноћ хапшења Милошевића. Између осталог, адвокат је сведочио да је Милошевићава ћерка Марија говорила бившем председнику да треба да се убије.

- Говорила му је да је срамота да га досовци хапсе, да је срамота да се преда и да треба да се убије. Слоби се убио и отац и мајка. И ја мислим да је код њега био ужасан отпор да тако нешто и он не уради. Психијатрија говори да се у првом колену то не преноси, него у другом, трећем... - рекао је Фила.

што се тиче самог хапшења бившег председника, Фила тврди да су досовци имали паклени план да Милошевића превезу у Тузлу, а да онда као оправдање кажу да су то урадили "гангстери за пет милиона долара".

- Тад им није прошло, јер је Павковић још увек био уз Милошевића. Кобре су браниле Милошевића. А једна Кобра вам је као 10 Легијиних припадница Јединице за специјалне операције. Зато су тада одустали - навео је адвокат.

Вучићева одлука изнуђена понашањем хрватске јавности! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА