Најновије

ЖИВКОВИЋ ОПЛЕО ПО ВЛАСТИ: Процес демократизације немогућ без слободних медија!

Председник Нове странке Зоран Живковић изјавио је вечерас да не може да каже да је направљен корак напред који ће да створи трајне последице по друштво, али да се борба за слободне изборне услове, када је реч о тој странци, наставља.

Зоран Живковић (Фото: Јутјуб)

Он је новинарима после сесије о медијима, казао да постоји план да нови међустраначки дијалог уз посредовање Европског парламента буде настављен 12. и 13. децембра.

Према његовим речима, власт је данас представила у дијалогу да су медији савршени, а да опозиција не сме да одлази на државне медије што, како сматра, није тачно.

Живковић је казао да је европарламентарце упитао како је могуће да медији буду слободни када председник једне владајуће странке има своју телевизију, а посланици своје емисије.

Живковић је закључио да је процес демократизације немогућ без слободних медија.

Рекао је и да су Тања Фајон и Владимир Билчик унели нову енергију у међустраначки дијалог, као и да су данас пре одласка код председника Александра Вучића, како тврди, били строги у процени да није остварено ниста од онога што је зацртано, а да су после тога рекли да се очекује нови напредак у свим тим областима.

Да ли су Милошевића убили у Хагу? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА