Најновије

ЧЕКАЊУ ЈЕ ДОШАО КРАЈ - "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" ПРЕМИЈЕРНО 20. НОВЕМБРА: Наставак приче која је одушевила мале и велике (ВИДЕО)

Цео свет је са нестрпљењем чекао наставак приче која је развеселила наша срца и одушевила малу и велику публику. После 6 година у наше биоскопе враћају се Елса и Ана, прелепе и неустрашиве сестре, омиљени снешко Олаф, храбри Кристоф и симпатични ирвас Свен! Анимирани филм из студија Дизни, "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" премијерно ће бити приказан у среду 20. новембра у биоскопу Синеплекс Ушће Шопинг Центар у 19 часова.

Фрозен (Фото: Јутјуб)

Свечаној премијерној пројекцији, која ће бити приказана у 3Д синхронизовањ верзији присуствоваће сјајни глумци који су наше омиљене ликове оживели на српском језику: Јелена Гавриловић, Андријана Оливерић, Лејла Хот, Стефан Бундало, Марко Кон, Иван Босиљчић, Милан Живадиновић, Теодора Ристовска, Маја Оџаклијевска, Ива Брун, Ивана Стојковић, Хаџи Ненад Маричић, Јована Герман, Бранислав Платиша, Срђан Чолић, као и Јана Маричић, редитељка синхронизације.

Како се приближава дан у коме ће премијерно нашој публици бити приказан ова фантастична породична авантура, узбуђење све више расте, а малишани и даље не могу да се одлуче који лик им је омиљен из филмске приче која спаја породице, буди најтоплија осећања и развесељава свако срце.

Зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У “Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У “Залеђеном краљевству 2” мора веровати да су довољне.

Карте за премијеру су распродате рекордном брзином. Али не брините, стиже на редовни биоскопски репертоар у четвртак 21. новембра, титловано и синхронизовано, у 2Д и 3Д верзији.

Прочитајте ОВДЕ  све о богатом биоскопском програму у Синеплексу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА