Најновије

ОТАЦ БОЛЕСНОГ МАЛИШАНА ПИСАО ПОЛИТИЧАРИМА: "Зашто ваш ауди кошта више од здравља деце?"

Елвис Жигоња, отац је дечака Ајдина који се победио тешку болест, дирнуо је многа срца својом поруком политичарима БиХ.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Малени, храбри Ајдин много је боље, хода интензивно, али његов отац добро се сећа борбе коју су пролазили годинама, скупљајући новац за боље сутра свом сину. Он је име свих родитеља који за болесну децу тако годинама "обилазе, од врата до врата" и чекају да прикупе пар хиљада да помогну својој деци, написао емотивно писмо које је упутио члановима Председништва БиХ и другим политичарима у БиХ, преноси Радио Сарајево.

Писмо је објавио на Фејсбуку. 

– Питам тебе Џаферовићу, питам тебе Комшићу, а и тебе Додик, питам све ваше претходнике, питам све министре и државне институције:

Како је могуће да ваш службени возни парк кошта неколико стотина хиљада КМ? А при томе деца нам умиру, лече се помоћу СМС, хуманитарних позива, апела…

Да ли је могуће да један "ауди" или једна "шкода" кошта више од живота, здравља?

Да ли имате имало савести ноћу када легнете, па подвучете тај дан, запитате ли се да ли је та ваша уживанција вечна?

Сви ви сте направили зачарани круг за себе и своје подобне, сви ви сте се толико осигурали да вам нико ништа не може, али полако, све је пролазно, све…

А, стићи ће вас верујте, стићи ће вас свака суза болесног детета, суза родитеља у очају, својим системом многе породице сте разорили, бацили у кредите, дугове, камате, каматаре, убиства и самоубиства, а стићи ће вас, верујте да хоће.

Тај систем почиње од шалтера, канцеларије, града, кантона, државе, тај систем почиње од Кантоналног здравственог Завода, па до Федералног, завезали сте руке свима, запретили докторима, измишљате конзилијум да би ви њиме управљали, јер нико и никако не може да “оштети” буџет колико год имао право на то, јер тај буџет служи вама, управо за ваш луксуз попут нових возилла, путовања, измишљених састанака, одвојених живота Итд.

Само једно знајте – Све ово је пролазно и ви не знате да вам је владавина дата као једно велико искушење за које ћете бити питани, стигла вас свака суза да бог да – написао је Жигоња у писму.

Хрватска у близини Србије има тајни подрум за злостављање! Више о томе прочитајте ОВДЕ!

Извор: srpskainfo. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА