Најновије

ПАНИКА У БРИТАНИЈИ! Богаташи прете селидбом из земље, ако Корбин постане премијер!

Најбогатији људи у Великој Британији спремни су да одмах напусте земљу, у случају да Џереми Корбин постане премијер, страхујући због могуће промене пореске политике и контроле капитала.

Џереми Корбин (Фото: Јутјуб)

Адвокати и рачуновође најбогатијих британских породица рекли су да су били "преплављени" позивима милијардера и милионера који су тражили помоћ и савете у вези са избором земље пресељења, наводи Гардијан.

Истовремено, премештају капитал у иностранство и са децом скалапају уговоре о  поклонима, не би ли избегли обећање лабуриста да ће опорезовати наследства чија вредност премашује 125.000 фунти.

Саветници су навели да потенцијална Корбинова влада представља већу претњу по богатство и животни стандард једног процента најбогатијх од Брегзита.

Џефри Тод, партнер у адвокатској компанији "Будл Хетфилд" је рекао да су многи од његових клијената већ припремили план за пребацивање богатства из земље у року од неколико минута, уколико Корбин буде изабран за премијера.

"Много богатих људи су забринути због тога што би морали да плате много већи порез на богатство и већ су припремљени за могућност да Корбин састави владу. Трансфери богатства су већ осмишљени - у многим случајевима фали само потпис на документу", навео је Тод.

Прочитајте ОВДЕ како је Доналд Трамп исмејао демократе.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА