Најновије

ХОРОР У НЕМАЧКОЈ! ОВО ЈЕ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ УБИО СИНА БИВШЕГ НЕМАЧКОГ ПРЕДСЕДНИКА: Слушао његово предавање у болници, па га избо (ВИДЕО)

Фриц фон Вајцзекер (59), син бившег немачког председника Рихарда фон Вајцзекера, убијен је на приватној клиници у Берлину.

Убица сина немачког председника у тренутку хапшења (Фото: Јутјуб)

Вајцзекер је држао предавање о јетри када је после 55 минута из публике искочио човек (57) и избо га.

Још једног мушкарца (33), иначе полицајца који је приватно присуствовао предавању, посекао је по рукама и горњем делу тела.

За сада се не зна шта је мотив напада, али се претпоставља да је нападач имао психичких проблема. Полиција је претресла и његов стан, али није пронађено ништа сумњиво. Касније током дана ће бити одведен на психијатријску процену после чега ће се донети одлука о притвору.

Одмах после напада присутни су пожурили да помогну Вајцзекеру, али је оживљавање било узалудно. Убицу су задржали до доласка полиције.

Колеге доктора Вајцзекера су биле у потпуном шоку, а многи су плакали.

Иначе, Вајцзекер је од 2005. био главни лекар одељења за Интерну медицину у приватној клиници "Шлоспарк" у којој је убијен.

У тој болници одржавају се редовно предавања намењена за особе које немају везе са медицином, а желе да сазнају нешто о обољењима, дијагнози и терапији.

Његов отац, Рихард фон Вајцзекер, од 1981.до 1984. био је градоначелник Берлина, а потом од 1984. до 1994. председник Немачке.

Прочитајте ОВДЕ  какав се то хорор десио у нашем специјалном суду.

Извор:Курир/Билд

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА