Најновије

СЛАВКОВИЋ ЗАВРШИО У ПОЛИЦИЈИ ЗБОГ ВУЧИЋА: Члан Локалног фронта после кампање таблоида саслушан! Власт погрешно протумачила његов твит

Члан "Локалног фронта" Владан Славковић из Краљева саслушан је у просторијама Службе за борбу против организованог криминала, три дана након што је на друштвеној мрежи Твитер поставио коментар у ком се спомињу "меци" и "атентат" и после кампање таблоида који су спорни твит окарактерисали као "позив на убиство" председника Србије Александра Вучића.

Владан Славковић (Фото: Јутјуб)

Славковић је оценио да је реч о застрашивању "свакога ко покуша да укаже на коруптивне радње", као и да је реч о скретању пажње са актуелних афера у које је власт умешана.

"У питању је један твит у којем се не помиње нити председник нити убиство, већ се прави јасна упитна алузија на убиство Оливера Ивановића са пет метака у леђа и алузија на пијанство, према тврдњама Александра Вучића, после убиства премијера Ђинђића. Све што могу да кажем о томе, ја сам рекао у самој Управи полиције. Нема за сада основа никакве сумње нити утужења, нити било какве истраге, сем информација које сам дао, као обичан грађанин... Мислим да ни они, ни ја, нити свако нормалан може да види да има основа за било какав поступак, тако да не верујем ни да ће га бити", навео је Славковић.

Прочитајте ОВДЕ колико је Расим Љајић дуго на власти.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА