Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА У ЋУПРИЈИ ОСНОВАЛА ОДБОР И ПОРУЧИЛА: На реду је Параћин, Пауновићу, спреми се! (ФОТО)

Оснивањем Општинског одбора у Ћуприји, Српска десница се први пут политички снажно представила и српском народу Поморавља.

Српска десница основала одбор у Ћуприји (Фото: Фејсбук)

Оснивачка Скупштина одбора одржана је у сали Месне заједнице „Центар“ у Ћуприји, Светосавска улица број 18. Присутни делегати једногласно су изабрали Николу Илића за председника Општинског одбора Српске деснице у Ћуприји, потпредседник је Горан Дејковић, а секретар Марија Миладиновић. За чланове одбора Српске деснице у Ћуприји делегати су изабрали Дарка Арсића, Николу Миладиновића, Југослава Дејковића и Тамару Илић.

Председник ћупријских десничара Никола Илић поздравио је присутне на скупу и захвалио се лидеру Српске деснице Миши Вацићу на поверењу које му је указао. 

„Ћуприја је жива и поносна, овде српски домаћини поштују наше традиционалне вредности. Припала нам је велика част, јер смо први одбор Српске деснице основан у Поморављу.“ 

Илић је нагласио да ће оправдати указано поверење као председник Општинског одбора и изјавио да су овдашњи људи вредни, отворени за нове предлоге, сугестије и сарадњу. 

„У нашој борби ми нећемо стати, јер смо тако научени и зато што верујемо у национални активизам за добробит Србије кроз рад Српске деснице.“

Делегате и изабрани Општински одбор Српске деснице у Ћуприји поздравио је Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност Српске деснице и некадашњи шеф обезбеђења генерала Ратка Младића.

„Желим да у редове наше организације привучете што већи број младих, образованих и патриотски опредељених људи вашег града и околине, у младима се налази снага и будућност српског народа.“ 

Пухало је казао да Српска десница има отворене и часне намере према свом народу и држави и да представља једину праву српску странку у опозицији. 

„Ми никада не заборављамо нашу херојску прошлост, а на младим нараштајима је да циљеве од националног значаја изнесу до краја кроз деловање и политички ангажман у Српској десници. Патриотска омладина ослоњена на искуство старијих чланова у будућности ће бити део институција власти и тако успешно спроводити наш национални програм препорода Србије.“

Шпијунска афера доказ дешавања крупних ствари у нашој земљи. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА