Најновије

СВИ СУ ГА ЖЕЉНО ИШЧЕКИВАЛИ: Погледајте како је било на премијери новог цртаног хита "Фрозен 2" (ФОТО/ВИДЕО)

Синоћ је у препуној сали биоскопа Синеплекс Ушће Шопинг Центер одржана свечана премијера филма "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" (ФРОЗЕН 2), магичне анимиране авантуре која нам стиже из студија Дизни. Пуних шест година нестрпљиво смо чекали наставак приче о неустрашивим сестрама Елси и Ани и чекање се исплатило! На велико платно стиже нам визуелно прелепа, распевана, духовита и емотивна авантура која ће улепшати биоскопски ужитак целој породици.

Са премијере "Фрозен 2" (Фото: Тарамоунт)

На премијерној вечери биоскопом се ширила предивна, весела атмосфера којој су допринели сјајни глумци који су учествовали у синхронизацији, јавне личности и најмлађи посетиоци који нису крили осмехе и радост, а многи од њих су дошли у костимима популарних принцеза. Црвеним тепихом прошетали су Јелена Гавриловић, Андријана Оливерић, Лејла Хот, Стефан Бундало, Срђан Чолић, Данијела и Стефан Бузуровић, Ана Штајдохар, Христина Поповић и многи други, а одушевљени посетиоци су се фотографисали са њима и искористили прилику да се упознају. Долазак глумице Јелене Гавриловић, која је позајмила глас Елси, изазвао је право одушевљење међу најмлађима, посебно девојчицама , па су јој с великим узбуђењем и вриском притрчали, да је загрле и пољубе. Јелена се сликала са својим фановима и нико није крио своје узбуђење.

             

Јелена Гавриловић, фото Тарамоунт

За време пројекције, публика је аплаузом пратила сцене, најмлађи су се искрено смејали Олафовим заврзламама, а сјајне глумце који су се поклонили публици на крају наградили овацијама.

Од данас, 21. новембра, "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" биће на редовном репертоару свих биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд,  Рода, Таквуд, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Панчево), СинеСтар (Зрењанин), Синеплекс Ниш, Синеплекс Крагујевац Плаза, Вилин град (Ниш), Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Синемашина (Крушевац), Дом културе Чачак, Дом културе Пирот, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу Бор, Центар за културу Смедерево, Центар за културу Младеновац, Културни центар Лазаревац, Културни центар Нови Пазар, Центар за културу Пожаревац, Дом културе Трстеник, Културни центар Врбас, Спортско културни центар Обреновац, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), Синеплекс Призрен, ДокуФест (Призрен), Центар за културу Грачаница, Синеплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Синеплекс (Будва), Синема 213 (Никшић), Центар за културу Тиват и путем мобилне опреме.

"ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2" у нашим биоскопима приказиваће се у 2Д и 3Д верзији, синхронизовано и титловано.

Од четвртка, 21. новембра у наше биоскопе стиже потресна, истинита прича о Брајану Виндеру, човеку који је на најинтензивнији начин осетио мржњу и љубав и који је решио да прочисти своје срце, без обзира на физичку бол. ПрочитајтеОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА