Најновије

Након читања овог текста лако ћете препознати некога ко се дуго није сексао! Апстиненција оставља велике последице на организам!

Научници имају добар разлог да тврде да је сексуална интимност једна од најважнијих компоненти у животу човека. Иако можда нисте свесни тога, када престанете да водите љубав, у вашем телу се одвијају одређени процеси.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Живот без секса оставља озбиљне последице, а ово је део њих:

Несаница

Поред несанице, експерти тврде да они који апстинирају од секса чешће сањају снове у којима воде љубав.

Жене постају асоцијалне

Осећање је одређено преко хемијског процеса који се одвија у вашем мозгу. Када водите љубав, крв је испуњена одређеним хемикалијама због којих осећате спектар позитивних емоција.

Лишавајући тело овог природног процеса, нарушавате свој унутрашњи хемијски баланс. Као резултат тога, код већине жена се јављају депресија и промене расположења. Након дужег периода апстиненције, жене обично постају пробирљиве и тешко улазе у нове везе.

Јавља се стрес

Интимност је један од природних начина за ослобађање од стреса. Мигрена, несаница, недостатак апетита, сигнали су које нам наше тело шаље када нам је потребна промена.

Пад имунитета

Интимност јача имуни систем активирајући стварање имуноглобулина, чиме се повећава способност организма да се бори против болести.

Ментална неравнотежа

Интимност стимулише менталну активност. Они који редовно имају интимне односе имају и више енергије, док неки научници тврде да су у овом случају и концентрација и креативност на вишем нивоу.

Жене откриле којих пет поза у сексу их доводе до лудила. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: crnobelo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА