Најновије

ЖЕСТОКИ УДАРИ ПО ЏИХАДИСТИМА: Руски авиони уништавају непријатеља у Идлибу и Латакији! Међу терористима и исламисти из Кине (ВИДЕО)

Руски ратни авиони и борбени хеликоптери Сиријских арапских ваздушних снага (СуААФ) извели су више од 40 напада на положаје терориста у јужном Идлибу.

Руски ратни авиони бомбардују положаје џихадиста у Сирији (Фото: Јутјуб)

Руски и сиријски авиони бомбардовали су непријатељске положаје у градовима Хизарен, Ал-Зурзур, Кафр Набл, Ракаја Сијнех, Бсакла, Марзита, Кафар Сијнах и Оуреинбе.

Како преносе локални, циљеви бомбардовања су били положаји терористичких група окупљених око Хаџата Тахрира ал-Шама и њихових савезника.

Локални медији наводе да су ови ваздушни напади одговор на константне провокације које свакодневно изводи група окупљена око Хаџата Тахрира ал-Шама.

Џихадисти су напали положаје САА и у провинцији Латакија. Они су убили и ранили неколико припадника САА, а онда су се у битку укључили руски и сиријски ратни авиони.

Према последњим јутрошњим информацијама, руски ваздушни авиони убили су и ранили најмање 15 припадника терористичких група. Тамошњи медији наводе да су већина убијених били џихадисти из страних земаља. Такође наводи се да доста џихадиста у Сирију стиже из кинеске провинције Ксингјанг.

Прочитајте ОВДЕ како је САА током ноћи уништила непријатељска упоришта.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА