Најновије

КОШМАРНИ СТРАХ: Американци зазиру да су Русија и Кина у стању да разарају све и на територији САД!

Русија и Кина у будућим ратовима могу искористити своје технологије за прецизне и разорне ударе по америчким војним базама и логистичким системима и на територији самих Сједињених Држава – објавио је утицајни лист Форин Полиси..  

Илустрација (Фото: Паблик/Правда)

И навео да остварени прогрес у аерокосмичкој сфери и робототехници – са коришћењем 3Д-принтера и наноматеријала – омогућавају производњу још смртоноснијих ракета и тешко примерних дронова са два пута моћнијим бојевим главама који могу прелазити „интерконтинентална растојања“.

ФП је у овом контексту упозорио свој војно-државни врх да нове руске и кинеске технологије воде застаревању америчког начина ратовања и да САД више нису спремне да брзо одреагују на напад Русије или Кине које ће у догледној будућности бити у стању да у напад на САД укључе незамисливо велики број ракета и дронова који ће сејати хаос на територији САД.

Још конкретније: да ће уништавати инфраструктуру, складшта муниције и ратну технику унутар америчких војних база.

Исти лист опомиње своје да већина америчких војних објеката нема противракетну заштиту нити заштићена склоништа.

Поред тога, амерички ратни бродови и авиони често су једни поред других, а веза између јединица и команди остварује се преко сателита који су „такође рањиви“.

Излаз види у постављању америчких лансирних ракетних рампи и дронова на територији земаља које се граниче са Русијом и Кином.       

Лист тврди да то неће лако проћи јер ратна морнарица жели више бродова а не ракета, а авијација – авионе са пилотима, а не дронове…

Прочитајте ОВДЕ  зашто је Путин похвалио руску војску.

Извор: fakti. org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА