Најновије

НОВИ СПИН? СНС-ОВАЦ СПРЕЧИО СНС-ОВЦА ДА НАПРАВИ МАСАКР!? Док сви величају херојство професора Стојадиновића, ево о чему бруји Фејсбук!(ФОТО)

Док у јавности још трају хвалоспеви о изузетном херојству Славољуба Стојадиновића, професора физичког који је спречио већи ужас у средњој школи у Великој Плани у коју је упао Горан Т. (46), наоружан до зуба, тако што му је отео оружје пре тога потеравши ђаке из учионице, друштвене мреже брује због друге ствари.

Професор Славољуб Стојадиновић (Фото: Фејсбук)

Наиме, теоретичари завере и спинова актуелне власти су прочешљали профил и видели да је професор активан ловац, али и да воли Александра Вучића будући да је шеровао пост са његове фејсбук стране.

И на страну то, јер Србија је демократска земља, па је и политичко опредељење приватна ствар, али.. многи су се запитали, како је могуће да је у јеку разоружавања и строжијих прописа о држању оружја, неко са толиком количином још упао у школу, потпуно незаштићену и то због менталних проблема? И како је могуће да раније није запуцао? да ли је у питању неки нови спин, и коме је у интересу и зашто да га евентуално направи? Можда ће најава неког новог Закона расветлити све?

Тако Дејан Андрић пише:

И таман кад помислим да спин доктор Вучић нема више нових идеја за залуђивање народа Србије, он ме увек демантује неким новим спином, увек бољим од претходних!

Тако је у јеку напредњачких афера Крушик, лажне дипломе министра Малог, продаје срБског светлог оружја душманима кеве Русије, шпијунирања српских и руских агената за ко зна кога, те ове, те оне афере... угледни напредњак Горан Тодоровић из Велике Плане напрасно полудео, одложио Вучићеву слику с којом иначе спава, зграбио пушку и упао у прву школу на коју је налетео и почео да пуца...

У том моменту, гле случајности, школски полицајац није био у школи!….

Можда је најбоље да заључите и сами..

У целој ствари добро је то што није било повређених, осим професора који је исечен по рукама… али…

Прочитајте ОВДЕ  шта је БИА рекла о афери с Русима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА