Најновије

РАТ НА ТВИТЕРУ! ЈЕРЕМИЋ ОПЛЕО ПО БРНАБИЋЕВОЈ: "Хуљо! Курсаџијо! Тражиће те Интерпол!"

Лидер Народне странке Вук Јеремић поново се обрушио на премијерку Србије Ану Брнабић: назвао ју је "хуљом против које ће бити расписана потерница Интерпола". Брнабићева му је одговорила тако што га је подсетила на његова ранија "предсказања" која су се испоставила као нетачна.

Вуук Јеремић, Ана Брнабић (Фото: Правда)

Наиме, Јеремић је кренуо са бруталним увредама због премијеркине изјаве да министар финансија Синиша Мали неће напустити владу јер је, како је рекла, поништење његовог доктората "политичка одлука".  

Осуо паљбу

- За овом хуљом ће једног дана бити расписана црвена потерница Интерпола. То ће се догодити на детаљно образложен захтев Специјалног тужиоца за високу корупцију, успостављеног након пада режима. Неће је спасти страно држављанство, нити разни лобији - написао је Јеремић на Твитеру.

Премијерка га је, након тога, упоредила са најпознатијом контроверзном српском пророчицом.

- Ново предсказање наше политичке Клеопатре! Овај пут је видела да ћу ја у будућности имати страно држављанство, а да ће њен алтер его Вук Јеремић бити тужилац, судија и шеф Интерпола. Неке од ранијих визија: референдум о Косову 4.11.2018. и пад власти до Ускрса. Циркус... - написала је Брнабићева.

Почињу дијалози о западном Балкану! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА