Најновије

ВЕДРАНА РУДАН ПОНОВО УЗБУРКАЛА БАЛКАН: "Ј***ш таленат, труд, образовање! Шири ноге, мацо! Наше унуке су спремиште спе*ме наших господара!

С времена на време злостављање жена постане тема чак и у Хрватској. Кад неки мужјак баш оно попизди па жени извуче гркљан кроз рупу где јој је некад било око, младе жене крену наулицу, гурају колица, певају, на позорници активисткиње дижу ручице у ваздух… Поручујемо свету, и ми смо цивилизовани, и ми смо против насиља онако како је то…Онако како су то… Европа и Америка.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

А како је то Европа против насиља? Пратите ли можда сад већ “Случај Ендру”? Ендру је најдражи син краљице Елизабете Друге. Њени синови и унуци углавном су познати по томе што се баве добротворним радом, а њихове боље половине ношењем хаљина.

За сваку је похвалу што принчеви који не би требало баш ништа да раде ипак, је ли, раде. Фоткају се с гладним црнчићима, један је принц отишао тако далеко да је чак с женом боје бледе чоколаде добио дете. Принчеви отварају сиротишта, школе, помажу деци која су рано изгубила маму и оној која имају психичких проблема… Ако будем још набрајала поћи ће вам сузе на очи.

А онда ово с оним Ендруом? И то баш у време кад је покрет #МеТоо скренуо слепом свету пажњу на чињеницу да ни једна жена у Америци не може успети ако не да п**ке. Невјеројатно! Је*беш таленат, труд, образовање. Шири ноге, мацо!

Онај Ендру! Принц се годинама дружио с америчким милијардером, звао се Џефри Епстајн. Човек се бавио подвођењем малолетница. Имао је своје острво, авион, ловце на комаде и муштерије. Муштерија му је био, између осталих, и Клинтон. Читава је екипа мужјака ј**ала девојчице које су биле млађе од њихових ћерки.

Те су девојке проговориле, детаљно описале где су се ј**але, једна је рекла да се принц Ендру доста зноји док кре*е. О Клинтону се мање чује. Додуше, о његовом је ку**у све рекла Моника Левински. Клинтонова жена опет ће ући у трку за председника Америке. Кад је афера с њеним мужем и Моником била на врхунцу, Хилари је рекла да је Моника “била пунолеетна”, па “мора да одговара за своје поступке”.

Надам се да ће бабускара опет попушити. Трамп је у односу на њу, како су некад говорили људи с ових простора, “дом културе с водоскоком”.

И тако, девојчице су на острвима, у хотелима и дворцима опуштено мучили и Ендру и Клинтон. Шта се догодило принцу и Бацачу бомби с осиромашеним уранијом на Балкан? Хоће ли бити осуђени на дугогодишњу робију? Ха, ха!

Клинтон мудро ћути, једном је превише ср*о па се опекао. Ендру је изазван свемирском глупошћу, гени су неумољиви, то му је од сифилисом разореног претка Хенрика Осмог, дао интервју Би-Би-Си-ју.

Рекао је да се он за време секса не зноји, никад није видио “даму” која га оптужује, баш у време које девојка наводи као “веме радње” он је једну од својих девојчица водио на пицу.

Чак је и краљици Елизабети навиклој на сва силна сра*а што су јој до сада радила деца овога пута прекипело. Ендру више никоме неће помагати, ни бизнисом се неће бавити, он се “повукао”, а краљица је његово “повлачење” прихватила.

Клинтон? Онај подводач је у самици у којој је био двадесет и четири сата под посебном контролом “починио самоубиство”. Коме је, док су га вешали о куку, викао: “Милост, господо”, никад нећемо сазнати.

Ендруу и Клинтону које би због свега што су учинили такође требало обесити о куку ништа се неће догодити. Девојке које у време мучења нису биле пунолетне у међувремену су то постале. А кад си “пунолетна”, што би рекла Хилари Клинтон, ко те је*е.

Светом владају силоватељи и убице. Девојке на које они баце око немају шансе. Све је ово одавно познато, мене смета друго. Кад неки гад у Хрватској силује или убе девојчицу портали га одмах прогласе “монструмом” и “Балканцем”. Није фер. Он је наш принц, он је Клинтон.

Јесу ли жене данас у Европи и Америци људска бића? Нису.

Наше унуке су спремиште спер*е наших господара. Тако је било. Тако јесте. Тако ће остати.

Прочитајте ОВДЕ драматичну исповест српског радника, који је заробљен у Либији.

Извор: Rudan. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА