Најновије

ЛУНУ ЈУРЕ ГАГИЈЕВИ ЗЕЛЕНАШИ: Остао дужан 40.000 евра, сада ћерка мора да плати све или лети глава!

Будући да је у "Задругу" ушао како би се склонио од проблема које је себи направио са криминалцима, није рачунао на то да ће бегом у ријалити само ћерки направити проблем. Према тврдњама упућених, Гагијев одлазак у "Задругу" је толико наљутио људе од којих је узео паре да су потражили његову ћерку.

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

- Када су видели да је Гаги ушао у ријалити, из ког, по свему судећи, неће изаћи до следеће године, одлучили су да потраже Луну. Њу су сачекали испред њеног улаза у стан једног јутра када се враћала са тезге и буквално је на самом уласку у зграду зауставили и упозорили да очекују да до Нове године врати пола новца који дугује њен тата да не би било проблема - говори за Ријалити добро обавештен извор близак Ђоганијевој и додаје:

- Она им је рекла да не зна ништа о дугу, али су они тада постали оштрији. "Посети оца тамо где је побегао и подсети га шта је заборавио напољу да регулише. Ако те воли, сетиће се - рекао је један од тројице момака који су је сачекали. Луна је након тога обећала да ће разговарати са оцем, и ако нешто дугује, да ће лично вратити.

Луна је спремна да плати 20.000 евра до краја године, колико су тражили зеленаши за прву рату, само да реши очев проблем. Због тога све паре што зарађује од наступа оставља са стране како би скупила до Нове године колико је потребно. Али, уколико Гаги након Нове године не изађе из ријалитија, Луна ће имати два месеца да скупи још 20.000 евра како би покрила његов цео дуг, пошто до њега не могу да дођу.

Погледајте  ОВДЕ  фотографију која није за оне са слабим срцем.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА