Најновије

"ОВЕ УТАКМИЦЕ СЕ НЕ ИГРАЈУ ЗА ПАРЕ НЕГО ЗА ГРБ" Борјану је најтеже, не може да сакрије гнев: Реално, нисмо за ово такмичење! (ВИДЕО)

Тешко је пронаћи играча који је заслужио прелазну оцену, али ако постоји такав, он је сигурно Милан Борјан. Да није њега, резултат би вероватно био и убедљивији, а звездин чувар мреже је веома тешко доживео „шестицу“ на „Маракани“ и са сузама у очима изашао испред представника медија.

Борјан (Фото: Јутјуб)

- Много тешко је причати сад... Треба да се погледамо у очи, и схватимо да нисмо за ово такмичење, да будемо реални. Недопустиво је да сваку утакмицу примимо толико голова, много слабо играмо, оно што стручни штаб тражи, то не урадимо на терену. Кроз све наше грешке примамо по 4-5 голова, што је за мене много тешко. Жао ми је за сав народ који дође да нас подржи, јер не заслужује овакве резултате већ много више - рекао је Борјан после меча.

Тешки поразу у континуитету, оставили су огромне ожиљке на срцима свих звездаша, а ништа боље се не осећа ни голман српског шампиона.

- Мене боли много и јако ми је тешко. На оваквим утакмицама треба да уживаш, и да покажеш да не играш за паре, већ за грб и све људе који дођу на стадион. Треба доста добро да анализирамо све, и да кажемо један другом шта мислимо у свлачионици и ван ње. Звезда ово не заслужује, ја се први извињавам свим навијачима због убедљивих пораза, али даћемо све од себе да у Грчкој обезбедимо пролеће у Европи и вратимо људима веру у нас - истакао је сигурни чувар мреже и додао да му индивидуална партија ништа не значи

- Ја сам део овог тима, сви заједно смо изгубили, не само ја. Тезак је пораз али ста да радимо... идемо даље. Сутра имамо тренинг и спремамо се за нашу лигу.

Огромна је разлика између ове и претходне генерације црвено-белих у Лиги шампиона, која иако је имала тешких пораза никада није деловала малокрвно као у овом мечу, са чиме се и слажеон.

- Доста играча у прве две године није играло за паре или не знам шта. Када играш срцем, много више доприносиш, много више даш и већу жељу имаш. Има доста играча који не знају шта је Црвена звезда. Момци из Бајерна су ванземаљци, играју врхунски из недеље у недељу пред много публике. Код нас имамо доста играча које ухвати страх пред оволиком публиком, и против оваквог противника.

Нада се Борјан да "шамари" од Бајерна и Тотенхема неће остати само то, већ да да ће постати скупа школа из које су црвено бели изашли јачи.

- Све је ово једна лекција из које треба доста да научимо и да изађемо што јачи, и да пробамо против Олимпијакоса да направимо резултат и играмо пролеће у Европи - закључио је голман Звезде.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА