Најновије

СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ! ШКОРО: Шверц оружја војним хеликоптером је сумњив! Неко је држао случај у фиоци и сад га је извукао!

Председнички кандидат, певач Мирослав Шкоро, изјавио је данас да нема довољно података о случају шверцера оружја у хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства, али да је индикатино то што се о томе сазнало пост фестум.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

"Сазнати нешто два месеца после значи да је то неко два месеца држао у фиоци. Ако су смењени они који су то заташкавали, онда је правда учињена", рекао је Шкоро приликом обиласка штанда на којем су скупљају потписи за подршку његовој кандидатури на загребачком Цветном тргу, пренела је Хина.

Шкоро тврди да је већ првог дана прикупио потребних 10.000 потписа, али ће их, казао је, предати у складу са законом.

Коментаришући то што је председница Колинда Грабар Китаровић често са исељеницима и колико јој њихови гласови могу помоћи да буде поново изабрана, Шкоро је рекао да Хрвати у исељеништву последњих 20 година имају великих проблема у остваривању својих бирачких права, те додао да ће, када буде изабран за председника, предложити промену изборног закона који је према исељеницима изузетно неправедан.

Прочитајте ОВДЕ  како је реаговала Колинда на овај скандал.

Извор: Танјуг/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА