Најновије

Ево зашто жене праве голе селфије и шаљу их мушкарцима!

Иако не постоји тачан одговор на питање треба ли то радити или не, многе занима зашто појединци воле да се скидају пред објективом. Наравно, очигледан разлог је загревање атмосфере када нисте на истом месту као и ваш партнер. Али једна научница је открила како су прави мотиви због којих жене својим партнерима шаљу такве фотографије пуно сложенији.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Морган Џонстонбауф, научница запослена на социолошком факултету на Универзитету у Аризони, одлучила је да направи истраживање којим је настојала да открије шта је мотивисало младе одрасле особе да се фотографишу на такав начин.

Анкетирала је 1.918 студената тог универзитета током академске године 2018/2019. па им је постављала питања о њиховим сексуалним навикама.

Око 56 одсто њих је признало како су у прошлости партнерима слали своје разголићене фотографије, а 73 одсто од њих који су се одважили на то биле су жене.

Понуђена су им 23 разлога због који су се тако фотографисале, а у односу на своје мушке колеге студенткиње су четири пута чешће слале своје фотографије како њихови партнери не би изгубили сексуални интерес за њих. Осим тога, признале су како им вођење љубави подиже самопоуздање, а због оваквог загревања атмосфере осјећају се моћније.

Она је резултате истраживања представила Годишњем састанку Америчког социолошког удружења у Њујорку, а нада се како ће њен рад подстаћи стручњаке и родитеље да чешће разговарају са младима.

- Требало би да разговарамо о томе шта млади раде са својим интимним партнерима и какве би последице по њих могле бити - поручила је.

Жене могу увек доживети оргазам, потребно је само да обратите пажњу на један детаљ. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: index.hr.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА