Најновије

КОНАЧНО У ПРОДАЈИ КАРТЕ ЗА ПРЕМИЈЕРУ ФИЛМА "АЈВАР": Сергеј Трифуновић и Наташа Нинковић као брачни пар гастарбајтера који...видећете! (ВИДЕО)

филм који је већ освојио срца фестивалске публике, "АЈВАР" премијерно ће бити приказан домаћој публици, у два биоскопа у Београду!

Инсерт из филма "Ајвар" (Фото: Тарамоунт)

У среду, 11. децембра, Наташа Нинковић, Сергеј Трифуновић, Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Гордан Кичић, Александра Јанковић, Бранка Петрић, Паулина Манов и остали глумци и аутори  филма поклониће се публици у биоскопима Комбанк Дворана у 20.30 часова и Синеплекс Ушће Шопинг Центар у 19.30 часова.

Карте за премијерне пројекције су у продаји и можете их набавити на благајнама биоскопа. Пожурите и на време обезбедите најбоља места са којих ћете уживати у филму који на искрен и емотиван начин представља живот, љубав и односе које градимо са људима који нас окружују.

Филм "АЈВАР" са разлогом је награђен најпрестижнијим наградама на фестивалима на којима је приказан, па домаћа публика нестрпљиво чека премијеру филма какав се није често виђао у нашим биоскопима.

Филм "АЈВАР", продукцијске филмске куће „Биберче“, у режији Ане Марије Роси, а по сценарију који потписују редитељка и Маја Тодоровић, у дистрибуцији Тарамоунт филма, на редовни биоскопски репертоар стиже у четвртак 12. децембра.

Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија  уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

Директорка фотографије је Маја Радошевић, сценографкиња је Мина Лазаревић, костимографкиња је Ксенија Терзовић, а монтажер је Матеја Рацков.

Филм је српско црногорска копродукција, продуцент филма је Николина Вучетић Зечевић из филмске куће Биберцхе из Београда, копродуцент је Иван Ђуровић из филмске куће Артикулација из Подгорице. Филм је подржан је од стране Филмског центра Србије, Министарства културе Републике Србије као и Министарства културе Републике Црне Горе.

Прочитајте ОВДЕ  шта се све дешава у Синеплекс биоскопима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА