Најновије

НА ЗАХТЕВ ПУБЛИКЕ: Адил у Центру "Сава" 2. децембра! Пожурите по улазницу! (ВИДЕО)

Након препуне велике дворане на првом концерту, организатори су одлучили да обрадују публику још једним величанственим "Анплагд" концертом Адила Максутовића, 2. децембра у Центру "Сава" с почетком од 20 часова.

Адил Максутовић (Фото: Јутјуб)

Адил је рођен 14. јула 1983. године у Београду где је много година стицао певачку репутацију. Млади српски певач освојио је симпатије за врло кратак период и на сам врх јавне сцене попео се муњевитом брзином. У томе му је помогла његова песма “Не могу без тебе ја”, која постаје највећи хит на просторима Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније, што су оправдале и бројне награде и признања од стране публике и музичких критичара.

Издао је четири албума до сада – његов првенац 2008.године, затим 2010.године “Љуби ме по сећању”, “Маскенбал” 2013.године и “Ја сам остао ја” 2016.године. Песма “Не могу без тебе ја” била је на многим листама широм земље и чула се на многим радио станицама код нас, а и у окружењу. Други по реду албум “Љуби ме по сећању” у издању Сити рекордса са 8 песама, још више га је популарисао и тиме је на нашој естради заузео једно од водећих места које му заиста и припада.

На Грандовом фестивалу 2012. године заслужено је однео победу и освојио прво место прелепом баладом под називом “Лаку ноћ”.

Одржао је бројне турнеје широм света, те наступао с неким од највећих имена српске фолк музике. У новембру 2017.године је одржао два велика солистичка концерта у препуном Сава Центру у Београду. Овај врсни млади талентовани певач мало кога би оставио равнодушним својим гласом, који у сваком тону носи неку посебну емоцију. Огроман и широк репертоар свих музичких праваца, пажљиво је конципиран са Адиловим вокалом, који у свакој песми даје једну нову савршену форму и тиме стиче велику популарност и армију нових обожавалаца и поштовалаца где год да наступа. Овај млади уметник ведрог духа, искрен и отворен, својом упорношћу и вредним радом незадрживо напредује.

Прочитајте ОВДЕ  како је било на спектакуларном концерту Ане Бекуте у Центру “Сава”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА