Најновије

УКАЗУЈЕ НА МНОГО ТОГА: Ево шта најдража поза у сексу открива о мушкарцу и његовим осећањима?

Омиљена секс поза много тога може да каже о нама. Откријте шта његова омиљена поза говори о њему…

Илустрација (Фото: принтскрин)

Мисионарска поза

Ова поза може да се назове класичном, а воле је мушкарци традиционалног начина размишљања који су помало несигурни у себе.

Управо зато воле да гледају партнерку у лице, да могу да виде њене реакције и добију одговор на питање – колико су добри љубавници. То, такође, показује како воле да имају контролу током секса, каже др Ава Кадел, сексуална терапеуткиња из САД.

Како се ради о пози у којој су партнери врло близу лицима, у свему томе постоји и одређена интимност.

– То је романтично, али не и авантуристичко. Нема ништа лоше у класичном вођењу љубави, али понекад би требало да ‘истражите своју дивљу страну’ – саветује Кадел.

Каже да је проблем ако мушкарац (али и жена) може да доживи врхунац само у мисионарском положају. Тада би било добро порадити на репрограмирању сексуалног живота.

"Доги" поза

Кадел истиче да никада није упознала мушкарца који не воли ову позу. Многи чак верују да је то најбољи положај за секс.

Мушкарац коме је то најдража поза открива свој територијални анималистички инстинкт као да је краљ џунгле. Осим тога, тиме показује да се у њему скрива страх од интимности и генерално није превише романтичан.

Код ове позе ужитак може да буде велики, али на рачун интимности, то је поље на ком долази до дефицита. Како би то надокнадили, повремено промените позу, а најидеалнија за блискост је – поза кашике. Код ње и даље улазите отпозади, али у исто време сте врло интимни – партнерка се неће осећати као ‘комад меса’.

Каубојка

У овој пози жена је на мушкарцу и она је та која има контролу. Мушкарци који воле ту позу највероватније мисле на задовољство својих партнерки и то им је важно. Такође, они тиме показују да су сигурни у себе и кад су подложни, а истовремено су и доминантни јер омогућавају партнерки постизање оргазма дубљом пенетрацијом.

Кадел саветује мушкарцима да повремено преузму контролу, ‘зграбе’ партнерку и промене позу – оне ће то јако ценити и узбудиће се још више.

Поза кашике

То је положај у сексу који називају и ‘позом за лење’. Обоје леже на боку, а мушкарац је иза жене. Ово је врло интимна поза јер се током вођења љубави партнери додирују великим делом тела. Мушкарци којима је ово најдража поза никако нису ‘слабићи’ већ су страствени и силно желе да задовоље партнерку, каже Кадел.

За више ужитка у овој пози, она саветује мушкарцима да партнерки у исто време прстима стимулишу клиторис, а потом да се пребаце у мисионарски положај где је могу гледати у очи док ужива и у исто време пенетрирати још дубље.

Стојећи

Мушкарци овог типа највише воле да воде љубав свугде, само не у кревету – под тушем, преко кухињског стола, наслоњени на зид… То открива авантуристички настројене типове који су помало ‘злочести’.

– То је несташни љубавник којега узбуђује помисао да би могао бити уловљен током секса. Он жели да се забавља колико год је могуће, без обзира на последице – појашњава ова секс терапеуткиња.

Зашто жене праве голе селфије и шаљу мушкарцима прочитајте ОВДЕ.

Извор: Крстарица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА