Најновије

У ПРОДАЈИ КАРТЕ ЗА ФИЛМ "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2": Стиже најчаробнија авантура икада, наставак који сви жељно очекујемо!(ВИДЕО)

Од овог тренутка у продаји су карте за најчаробнију анимирану авантуру икада, филм који цео свет већ годинама нестрпљиво очекује "ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2"

Фрозен плакат (Фото: Тарамоунт)

Не чекајте да вас завеју снежне пахуљице, већ што пре набавите карте да у свом омиљеном биоскопу уживате у филму који отапа свако залеђено срце! Уз пуно смеха, узбуђења и радости погледајте наставак најгледанијег анимираног филма икада, који ће се приказивати у нашим биоскопима од 21. новембра у 2Д и 3Д технологији, синхронизовано и титловано!

Највернији фанови овог филма своје улазнице могу набавити на благајни биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта СитИ, Синеплекс БИГ Београд, Таквуд Рода, СинеГранд Парк Капитол Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада, СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Панчево), СинеСтар (Зрењанин), Синеплекс Крагујевац Плаза, Синеплекс  Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс МНЕ Делта Сити Подгорица, Кадмус Синеплекс (Будва) и Синема 213 (Никшић).(Будва) и Синема 213 (Никшић).

Зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У “Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У “ЗАЛЕЂЕНОМ КРАЉЕВСТВУ 2” мора веровати да су довољне.

У синхронизованој верзији "ЗАЛЕЂЕНОГ КРАЉЕВСТВА 2" гласове нашим омиљеним јунацима позајмили су Андријана Оливерић, Лејла Хот, Јелена Гавриловић, Стефан Бундало, Марко Кон, Иван Босиљчић, Милан Живадиновић, Теодора Ристовска, Маја Оџаклијевска, Ива Брун, Ивана,Стојковић, Хаџи Ненад Маричић, Јована Герман, Бранислав Платиша, Срђан Чолић, Јана Маричић и други.

Прочитајте ОВДЕ   сјајне вести за љубитеље “Стар Ворса”

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА