Најновије

ВУЧИЋ НА РТС: Дошао сам пешке! Ово је противзаконито окупљање и ми смо их пустили, да могу да спречавају председника!

Председик Србије Александар Вучић гостује вечерас на Радио телевизији Србије где ће говорити о актуелној политичкој, друштвеној и економској ситуацији у Србији.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

21.15 - Ово је противзаконито окупљање и ми смо их у томе пустили, да могу да спречавају председника. Ја не знам шта у тим лудим главама може да се деси. Овај скуп је био противзаконит, ви цео дан позивате на линч. Овде никакво питање није у питању. На свако питање које су поставили на Твитеру сам одговорио. Осећам највећу одговорност, да показујем 10 пута мању снагу него што је стварно имам. И да ствари доведемо у мирне воде,  зато неки траже инциденте. Цела Србија зна да сте пљачкали народ на Старом граду, па сте кума као мафијаш везивали. Ово је политичка истина, то је да ја знам да је он то урадио. Данас се јавио и други узбуњивач, сутра ће се јавити и трећи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

21.12 - Свих 145 људи старих и младих који су били вечерас овде борићу се да виде да то није будућност. Ја сам мислио зимус кад су ти људи шетали то су страначки људи. Али сада видим шта све раде да то нису страначки људи. Морао сам да се борим да то спречимо. Хоћу за ових 145 људи да кажем шта је то што смо урадили и да хоћемо да се боримо за ову земљу. Замислите да се наши људи спрече да гостујете на Н1, ја бих лично отишао да их у томе спречим.

21.06 - Нису ни Марко Бастаћ звани Кеса, ни Бошко Обрадовић некакви студенти. Они су, подсетићу вас покушали да ме спрече да уђем у Скупштину на седницу поводом Косова, покушали су да ме спрече да уђем у Председништво. Ово је једна лоша порука за све људе. Њих је било вечерас више од 150, жао ми је што је део људи дошао да ме подржи, дошло је 30ак људи који су ушли у дијалог са њима који је непотребан, ја сам њих молио да не дођу, ја хоћу да избегнемо сукобе. Поносан сам што за седам година нико није страдао. Правне санкције трпе они који су напали Борка Стефановића, али нико није убијен као Ранко Панић.

Не може неко да вас сачекује и да вам спречава кретање, то је најгори фашизам. Ја причам о идеологији фашизма, не причам да су они починили холокауст. 

Примитивно је кад Вас називају проституком. То још не можете до краја да каракеришете као фашизам, али када ви некога спречавате да се креће, када спаљујете књиге, па то је фашизам, то је оно што се дешавало у пивницама у Минхену.

21.00 - Хвала свим људима који су се данас бринули. Уз неколико псовки сам успео да уђем. Увек долазим на Абердареву улицу, неки су момци из кафића добацивали, устали, ништа страшно. Изненадило их је што сам дошао пешице.

20. 50 -  Председник Вучић је стигао у зграду РТС.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

"Стигао на РТС. Хвала свим људима на подршци. Последње припреме пред емисију", написао је председник Вучић на свом Инстаграм профилу уз слику из зграде РТС.

Прочитајте ОВДЕ  шта је поводом ове експлозивне ситуације поручено члановима СНС.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА