Најновије

ЕДИН ШКОРИЋ О УЧЕШЋУ У РИЈАЛИТИЈУ "ФАРМА": То била лудост због које се озбиљно кајем и данас (ВИДЕО)

Бивши одбојкаш из генерације златних момака наше одбојкашке репрезентације, Един Шкорић у интервјуу за “Славија инфо” говорио је о свом најбољем другу покојном репереру Далибору Андонову званом Гру, учешћу у ријалитијима, спорту и породици.

Eдин Шкорић (Фото: Јутјуб)

Како се осећа после четрдесет дана од његове трагичне погибије, како је породица славног репера и ко им пружа највећу подршку изјавио је премијерно само за емисију Интервју. Такође је разјаснио и новинарске спекулације да ли Груова породица тешко живи и објаснио да су то само не истините тврдње како би се добила сензација. Искрено и са пуно сетних емоција причао је о јаком пријатељству са човеком који је био зачетник репа деведесетих година у нашој земљи, његовој јакој харизми, добродушности и спремности да свакоме помогне каже лепу реч, понашајући се као сваки други човек а не као звезда што је он истински и био.

Един је био учесник у два велика ријалитиа, Сурвајверу и Фарми. За први формат  како је и сам навео био је сигуран од самог почетка да жели да учествује, јер је неко ко воли изазове, а за други је истакао да је то била његова лудост због које се озбиљно каје и данас. О својој ријалити љубави није хтео пуно да прича наводећи да је та веза била само след околности у којима се тада нашао и које би најрадије заборавио.

Един је после завршене одбојкашке каријере отворио своју приватну школицу одбојке која успешно траје и данас и где се највише опушта, јер како је он навео рад са децом је нешто најлепше што се може доживети. Причао је о својим хуманитарним акцијама које често организује са осталим познатим личностима и на које се радо одазива. Овај познати одбојкаш има заиста велико срце јер води тим глувих и то му јако добро иде.

Са поносом је причао о своје двоје деци ћерки и сину који су кренули његовим стопама што га посебно радује. Објаснио  је колико је спорт битан и здрав за развој сваког детета, и да ли треба ослушкивати њихове жеље. Присетио се и својих почетака у Црвеној звезди, и колико је захвалан не само том клубу него и земљи Србији која га је оберучке дочекала када је избегао из Загреба.

Да ли је можда могао нешто да промени у судбини свог преминулог пријатеља, колико се каје због својих животних одлука, како је бити у браку и колико је тешко очувати здраву брачну заједницу, можете сазнати ако останете уз Едина Шкорића и водитељку Драгану Јоргаћевић на Славија инфо и емисију Интервју:

Kњигу “Продата” о присилној проституцији и трговини људима можете наручити ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА