Најновије

СРБИ ЖЕЛЕ СЛОБОДУ И ПОШТОВАЊЕ! Стигла јасна порука: Доста је било медијских обмана! Решење за ово има Српска Десница!

Када присталице прозападних опозиционих структура изводе уличне протесте на којима често можемо видети јасне елементе насилничког понашања, медији под патронатом глобалних лево – либералних провенијенција их отворено подржавају у њиховом деловању.

Миша Вацић (Фото: nacionalist. rs)

Пише: Миша Вацић, председник Српске Деснице

Било да се ради о уништавању саобраћајне инфраструктуре, наношењу физичких повреда особама слабијим од масе, спаљивању „неподобних“ књига или чак о нападу на највише државне званичнике ( насртај на председника Србије код зграде РТС ) – јавне осуде увек некако изостају! Као вођа десничарске организације често сам био и јесам „разапињан на крст“ због далеко бенигнијих поступака, што јасно указује на удружени медијски злочиначки подухват уперен против свега што је српско, традиционално и национално – суверенистичко! Када Српска Десница искаже миран протест због одржавања некаквог шиптарског фестивала „Мирдита“ у центру Београда или када достојанствено и легитимно затражимо исељење НАТО канцеларије из нашег Министарства одбране, злочиначки медиј обојен у жуту боју издаје бучно се огласи бојним медијским покличем: „Клерофашистичке групације, националистичке фракције, фудбалски хулигани и фаланге ксенофобичних маргиналаца“ поново дивљају у својим рушилачким походима и тако „удаљавају Србију од демократских процеса и транзиције у европску породицу цивилизованих народа“!

Доста је више медијских обмана и насртаја на све што има национални и патриотски префикс у нашој земљи коју су крвљу створили наши преци, доста је изношења неистина о родољубивим организацијама на чијим скуповима нико никада није повређен! Као лидер Српске Деснице борићу се свим расположивим снагама и методама које су дозвољене законима Србије да сачувамо национални идентитет, здраву породицу и традиционално васпитање за ђачку и студентску популацију. Нећу престати да се залажем за модерно наоружану српску војску и повратак редовног одслужења војног рока, за прекид евроатлантских интеграције и улазак у евроазијске политичке, економске и војне савезе. Српску Десницу нико неће зауставити у политичком залету јер желимо да од конструктивне опозиције постанемо одговоран део власти како би у реалност претворили све тачке из наше програмске платформе. Желимо економски богату Србију где је сељак и радник поштована и утицајна категорија, хоћемо слободног предузетника неспутаног разним монополима, тражимо већа социјална издавања за вишедетне породице, труднице, ветеране одбрамбених ратова и самохране мајке. Српска Десница неће устукнути пред слугама бриселских бирократа и повезиваће се са сродним националним организацијама у Европи и свету како би створили праведну Европу Нација.

Нова политичка архитектура суверенистичке Европе сломиће неправедни либерални пљачкашки концепт који промовише сваку врсту настраности, лажну емпатију према паразитским афро – азијским мигрантима и повратити осећај националног достојанства у колевци светске цивилизације. Слуге сорошевских фондова у Србији попут лицемера Ђиласа и кукавице Обрадовића могу ломити семафоре, млатити моторним тестерама и неуспешно претити државницима, али ни у најлуђим политичким сновима неће успети да преваре српски народ да им укаже поверење на изборима. Насупрот њима, потпуно сам уверен у добру политичку будућност Српске Деснице јер састав младих људи и доказаних патриота који је чине, представља несаломиву брану за покушај рушења слободарских тековина које су нам славни преци са Косова Поља, Колубаре и Паштрика оставили у завештање.

Књигу “Мрежни рат против Срба” можете купити у књижарама Делфи, или наручити путем интернета на линку ОВДЕ. Читаоци из иностранства књигу могу наручити у електронском формату на линку ОВДЕ.

Извор: nacionalist. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА