Најновије

ТРАМП КРЕЋЕ У РАТ: Брутално убиство америчке породице натерало председника САД да активира војску (ВИДЕО)

Амерички председник Доналд Трамп на Твитеру је послао веома озбиљне поруке после масакра у Мексику у којем је убијено девет чланова породице америчких Мормона.

Трамп (Фото: flickr. com)

"Дивна породица из Јуте и пријатељи жртве су међусобног обрачуна опасних нарко-банди. Ако Мексико тражи нашу помоћ да се ослободимо ових чудовишта, Сједињене Државе су нам на располагању, а ми смо спремни и вољни да интервенирамо и да посао обавимо брзо и ефикасно. Картели са дрогом постали су велики и снажни, понекад је потребно да војска порази војску “, написао је он.

"Дошло је време да Мексико, уз помоћ Сједињених Држава, објави рат нарко-картелима и обрише их са лица земље. Не можемо чекати позив вашег великог новог председника ", додао је Трамп. Подсетимо, најмање девет чланова америчке породице Лебарон, укључујући децу, убијено је прекјуче у нападу на северу Мексика.

Непознати нападачи убили су Лебароне, који су били повезани са заједницом Мормона, насељеном у Мексику пре више деценија. Спаљење жртве су биле стареод осам месеци до 43 године.

Зашто Русија није признала републике Донбаса прочитајте ОВДЕ.

Извор: ЦДМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА