Најновије

ВАЦИЋ: Српска Десница трн у оку "жутог" режима!

Поводом иступања градоначелника Шапца Небојше Зеленовића, из грађанско опозиционог „Савеза за Србију“ о политичком деловању Српске Деснице, лидер деснице Миша Вацић, огласио се следећим саопштењем.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, из грађанско опозиционог „Савеза за Србију“ огласио се преко познатог антисрпског листа „Данас“ и грубо насрнуо на политичко деловање Српске Деснице и Мише Вацића, стоји на почетку саопштења Српске Деснице.

Како наводе, повод за дивљачку кампању локалног шабачког манипулатора Небојше Зеленовића против Мише Вацића била је синоћна оснивачка скупштина Градског одбора Српске Деснице у Шапцу, одржана пред великим бројем грађана Шапца незадовољних 20 – огодишњом пљачкашком политиком актуелног градоначелника и његове камариле.

У саопштењу даље стоји да је Миша Вацић дочекан у Шапцу од многобројних људи и делегата Српске Деснице којој није потребно „да вуче људе“ из града у град попут комби – странака којој припада и шабачки градоначелник Зеленовић. Народ у свим градовима исказује добродошлицу српским десничарима и Вацићу у неупоредиво већем броју него лажним демократама – лоповима који су презрени и одбачени у Србији, истиче Десница.

- Зеленовић је измишљеном конструкцијом о Српској Десници као „парамилитарној организацији“ која по налогу СНС застрашује народ по Србији јасно показао своју политичку немоћ у сопственом граду,али и поражавајући ниво подршке коју његов, тзв. „Савез за Србију“ ужива у народу. Права истина је да Зеленовић својом изјавом за „Данас“ не жели да призна пораз и раскринкавање разбојничке политике коју представља, а успех Српске Деснице, у којој све већи број људи препознаје озбиљну и нарастајућу националну снагу жели да представи као некакву продужену руку владајуће СНС! објашњавају у саопштењу.

Даље кажу да је Српска Десница самостална политичка организација која има снаге и смелости да отворено критикује криминалце и локалне тајкуне, припаднике бившег „демократског“ режима који је опустошио и у појединим општинама још увек наставља да пљачка јавна добра која припадају свим људима равноправно.

- Миша Вацић је често указивао и на поступке функционера из владајуће коалиције који су се косили са законом, тако да манипулације Зеленовића о Српској Десници као „ударној песници“ председника Вучића нису ништа него празна демагогија оних којима се губи тло под ногама и прете законске санкције због лоповлука и варања сопственог народа.

У саопштењу стоји и да ће Миша Вацић и Српска Десница наставити да се боре “против српских изрода не обазирући се на критике тзв. лидера клептократских грађаноида који немају легитимно утемељење ни у својим локалним срединама”.

- Миша Вацић посто је трн у оку аутошовиниста одавно, а нарочито сада када Српска Десница добија масовну подршку народа у целој Србији. Велики број основаних одбора Српске Деснице широм земље и одличан одзив становништва на политички програм националне Српске Деснице уверава нас додатно да смо на правом политичком курсу. Ми ћемо наставити свој аутентичан политички пут у борби за улазак у институције власти, а лајавци попут Зеленовића, СзС, групација 1 од 5 милиона и антидржавни прозападни медији само ће нам додатно подизати рејтинг у национално свесном делу српског изборног тела који чини велика већина српског народа! закључују у саопштењу али и додају:

- Српска Десница је опозиција СНСу, али још жешћи противник бившем жутом режиму чије последице владања трпимо и данас. Зато уместо да се кријемо иза бојкота као жути зеленаш Зеленовић, Српска Десница излази на изборе да освајајући поверење грађана уђе у институције.

Прочитајте ОВДЕ  где је то Српска Десница формирала још један градски одбор.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА