Најновије

МАЂАРСКА ПОЛИЦИЈА ТУЧЕ СРБЕ НА ГРАНИЦИ! Убили Бога у камионџији, тврде да им је деловао као мигрант

Николу Станића, камионџију из Аранђеловца, претукли су мађарски полицајци на граничном прелазу Хоргош, како каже, после чега су му ставили лисице, а све јер су мислили да је мигрант.

Мађарска гранична полиција (Фото: Јутјуб)

Како Никола објашњава до инцидента је дошло у суботу око 19 часова, када се вратио по царинске папире које је мађарска царина заборавила да му врати.

- Кренуо сам пешака назад ка мађарској царини да бих узео своје папире. На граничној капији сам показао пасош и прошао без проблема - започиње наш саговорник.

Међутим, када је ушао на царину, за њим су ушла 4 полицајаца.

- Један од њих ме је ошамарио и оборио на под. После тога су још два полицајца скочила на мене и ставила ми лисице. Моје колеге су то виделе и почеле да вичу да сам шофер, а не мигрант, како су полицајци првобитно мислили - објашњава младић.

Након што су мађарски полицајци легитимисали Николу, и наводно схватили да није мигрант, већ шофер фирме из Аранђеловца, скинули му лисице и пустили га.

Никола се после инцидента преко групе на Фејсбуку обратио својим колегама са питањем да ли би неко посведочио о ономе што се десило на Хоргошу. Тамо је и навео да га је "мађарска полиција претукла". Када су га питали шта се десило, Никола је написао: "Враћао сам се пешака по папире код царине. Мислили су да сам мигрант".

Младић каже да су камере снимиле овај инцидент и да ће у понедељак отићи у Министарство спољних послова да да изјаву и види каква је даља процедура.

Из Београда организују огроман скуп у Нишу! Ко је заправо на мети СНС-а, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА