Најновије

МАРИЋ ОБЈАВИО ШТА СЕ ДЕСИЛО ИЗА КУЛИСЕ "ЋИРИЛИЦЕ": Ко су преци Јелене Милић? Проучавала је Креманско пророчанство, да ли ће Србија ући у НАТО?

Директорка Центра за евроатлантске студије, која промовише америчку политику и Алијансу на сваком кораку, пореклом је из истог села (у ком су у давна времена мање-више сви били рођаци) са чувеним пророцима за које важи да су предвидели много тога што се збило дуго након њихове смрти.

Јелана Милић и Миломир Марић (Фото: Јутјуб/Правда)

Новинар Миломир Марић, који је у својим емисијама више пута угостио Милићеву, потврдио нам је да му је она причала о томе да је преводила списе Тарабића на енглески језик.

Она каже да у пророчанству пише да ће Србија сигурно постати чланица НАТО. Ја на тај податак нисам наишао читајући књигу, можда су баш те стране изгубљене или поцепане – рекао је Марић и упутио нас на Креманца који зна све детаље о пореклу Милићеве.

Тим трагом дошли смо до рођеног Креманца Драгана Пјевића, који наставља причу:

– Јелена Милић је сигурно Креманка. Њен деда по оцу Витомир Ћирковић био је познат у селу. Он је био официр Краљевине Југославије, учесник мартовских демонстрација, касније су га Немци заробили и био је у логору. На крају Другог светског рата Витомир је отишао у Лондон и није хтео да се врати, док је његова жена Јела остала је да живи у Београду. Јела је 1939. године родила Драгану, мајку Јелене Милић – открива Пјевић.

Књиге код генерала

Наш саговорник власник је туристичке организације која се бави промоцијом чувеног Креманског пророчанства и наводи да му није јасно зашто Милићева крије своје порекло јер би тај податак, како каже, сигурно повећао њену популарност у Србији, али и на западу.

– Пророчанство каже да би за сваку институцију или предузеће, ако желе велики успех, било пожељно да буду у вези са три особе чији су корени из села Кремна – објашњава Пјевић.

Тврди нам, без устезања, и да сваки амерички генерал у својој библиотеци има примерак преведеног Креманског пророчанства.

– Не знам да ли је Јелена превела пророчанство на енглески језик, као што каже, али 100 одсто знам да сваки амерички генерал има ту књигу – каже Пјевић и јавно позива Милићеву да буде гост на Међународним данима пророка, који ће се одржати од 27. до 29. јула на Тари.

Милићева је упитана за истину о њеном пореклу, али она није желела да даје изјаву.

Нека од предвиђања која им се приписују

– Проналазак телевизије, телефона, авиона…

– Смене на српском престолу

– Пропаст Обреновића, а затим њихов повратак у земљу

– Светски ратови

– Титова владавина и распад Југославије

Неке од изјава Јелене Милић

– Србија је заслужила бомбаровање 1999.

– Осиромашени уранијум у малим дозама благотворан је за људски организам, добар је и за бељење зуба

– Зашто је Небојша Глоговац сахрањен у Алеји великана?

– Преко Твитера: „Иди, Ноле, у 3 ЛПМ“ (три лепе п…. мат…)

Како се Ђурић правда после фотографије са Куртијевим екстремистом, прочитајте ОВДЕ.

Извор: republika.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА