Најновије

Научници су измерили 20 километара пениса да одгонетну да ли је величина битна! И ево шта кажу

Мушкарци су опседнути величином свог органа сматрајући да је веће боље и пожељније међу лепшим полом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Научници широм света који су се посветили овом проблему радили су низ студија како би открили да ли је заиста величина битна.

Најпре је Британски институт за урологију направио једно опсежно истраживање о пресечној величини мушког полног органа. У овом истраживању учествовало је чак 15. 000 мушкараца. Према налазима истраживача, просечна дужина мушког полног органа износи 13, 2 центиметара.

Истраживачи који су радили ову студију наводе да је просечна дужина сасвим довољна да пружи незабораван ужитак и доведе до оргазма патнера.

Код жена постоје две врсте оргазма, клиторички и вагинални. Клиторички оргазам је чешћи и њега доживљава највећи број жена током односа. Од како су сексолози почели да оперишу са термином "вагинални оргазам", многи су сматрали да је он у ствари мит, и да таква врста задовојства не постоји.

Поред тога што се још увек воде расправе како вагинални оргазам изгледа, професор Стјуарт Броди тврди да вагинални оргазам зависи од дужине пениса. Према његовим истраживањима, жене које су осетиле вагинални оргазам и које врише преферирају ову врсту задовољства, радије су бирале веће "комаде" као пожељније. У студији коју је водио професор Броди учествовало је 323 жене, а њих 160 се изјаснило да је осетило вагинални оргазам.

33,8 процената жена које више преферирају вагинални оргазам изјаснило се да више воле пенис који је већи од просека. Чак 60 посто жена које су осетиле вагинални оргазам каже да не осећа никакву разлику када је величина у питању, а 6,2 процента је рекло да им пенис већи од просечног причињава бол.

На основу ових података професор Броди је утврдио везу између величине пениса и вагиналног оргазма. Он сматра да је појава вагиналног оргазма чешћа када жена води љубав са мушкарцем који барата примерком већи од просека.

Ови закључци професора Бродија покренули су жестоку дискусију јер други научници сматрају да студијом нису успостављање јасне везе између величине поноса и изазивања вагиналног оргазма.

У сваком случају, већи проблем од дужине пениса представља несигурност у сексу и брига око тога да ли је величина одговарајућа. Анксиозност током односа може у потпуности покварити уживање и нема потребе за њом. Јер, колика год да је величина, лекари се слажу да је само 8 центиметара довољно да жени пружи незаборавно задовољство током љубавног односа. Али, то зависи од технике, а не толико од величине.

Људи с овим занимањем имају најбољи сeксуални живот. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА