Најновије

ПРЕМИЈЕРА ДОМАЋЕГ ФИЛМА "АЈВАР" 11. ДЕЦЕМБРА: Драма о гастарбајтерима са Наташом Нинковић и Сергејем Трифуновићем (ВИДЕО)

Премијера филма "Ајвар" редитељке Ане Марије Роси биће одржана у Београду, у среду 11. децембра у чак два биоскопа, Комбанк Дворани (са почетком у 20:30 часова) и биоскопу Синеплекс Ушће Шопинг Центар (са почетком у 19:30 часова)!

Инсерт из филма (Фото: Тарамоунт)

Домаћа публика која није погледала филм на фестивалима, а прочитала је фантастичне критике, са великим нестрпљењем очекује премијерно вече као и сам почетак биоскопске дистрибуције филма.

Наташа Нинковић, Сергеј Трифуновић, Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Гордан Кичић, Александра Јанковић, Бранка Петрић, Паулина Манов, остали глумци и аутори филма као и бројни гости из јавног живота продефиловаће црвеним тепихом у Комбанк Дворани већ од 20 часова.

Филм "Ајвар", продукцијске филмске куће „Биберче“, у режији Ане Марије Роси, а по сценарију који потписују редитељка и Маја Тодоровић, у дистрибуцији Тарамоунт филма, на редовни биоскопски репертоар стиже у четвртак 12. децембра.

Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија  уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

Директорка фотографије је Маја Радошевић, сценографкиња је Мина Лазаревић, костимографкиња је Ксенија Терзовић, а монтажер је Матеја Рацков.

Филм је српско црногорска копродукција, продуцент филма је Николина Вучетић Зечевић из филмске куће Биберче из Београда, копродуцент је Иван Ђуровић из филмске куће Артикулација из Подгорице. Филм је подржан је од стране Филмског центра Србије, Министарства културе Републике Србије као и Министарства културе Републике Црне Горе.

Прочитајте ОВДЕ  све о сјајном старту филма “Четири руже”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА