Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ ГРМИ: Какав бојкот?! Сви на изборе под једном заставом да срушимо зло!

Председник Нове Србије Велимир Илић оценио је дa актуелна власт са својим председником Aлександром Вучићем избегава сваку врсту одговорности, а посебно одговорност за све афере и скандале које су сами направили.

Велимир Илић (Фото: Јутјуб)

“Они причају само о страначким истрагама и страначком суду. У држави Србији не постоји ни једна институција осим странке па они измишљају и нови систем истраге. Замислите, потпредседник странке подноси кривичну пријаву против председника странке и његовог рођеног брата. Ово је најсмешнија ствар која се догодила у историји!“, рекао је Илић.

Он је додао да “читава екипа са власти мора да оде”.

“У свакој нормалној држави би после само једног од њихових скандалозних потеза пала читава влада. Њихов једини посао је да заташкавају афере. Једини на свету ми имамо владу која је легално производила дрогу. Та афера се не може и не сме заташкати! Министар здравља се сликао са Земунским кланом и учествовао у њиховим „пословима“, аутопутеви се граде слободном погодбом, у предузећу ПТТ Србија на платном списку јавне личности, срамне приватизације ПКБ, државне авио компаније, аеродрома... Само од једне овакве афере свуда у свету би моментално пала власт“, оценио је Илић.

Он је додао да је тужилаштву поднета пријава против министарке Зоране Михајловић са доказима да је за аутопут Прељина – Пожега прекорачена цена за 180 милиона евра.

Илић се запитао и “да ли су јавне личности са списка фиктивно запослених у ПТТ радиле на позицији писара или поштара“.

“Несхватљиво је да опозиција не схвата да се мора ујединити. Морамо се сви удружити! Само сложна опозиција има шансу. Данас са оваквим аферама власт не може далеко стићи! Какав бојкот?! Сви на изборе под једном заставом да срушимо зло!“, навео је он.

Илић је скренуо пажњу да Нова Србија која наступа у склопу Народног блока почиње предизборну кампању у Чачку.

“Ми у Чачку нисмо могли да добијемо ни једну салу, ни једна телевизија није имала термин за најаву. Тако да у кампању крећемо са улице као пре 30 година. Изгледа да ће ово бити кампања од уста до уста”, истакао је Илић.

Прочитајте ОВДЕ како је Хашим Тачи поново провоцирао Србе.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА