Најновије

ЈОШ МАЛО ПА РАСПРОДАТО! Агенције нуде Албанке Србима на продају! Дају жене и само на пробу! (ФОТО)

"Велики је број Албанки које траже брак. Оне из наше понуде старе су од 18 до 48 година. Организујемо вам и одлазак у Албанију, а услови су одлични", ово је само један од огласа које остављају агенције за посредовање и упознавање на друштвеним мрежама. Њих је, чини се, све више, али и заинтересованих младожења, који улазе у целу причу жељни да се коначно скрасе, па макар и на овај начин.

Албанка за удају (Фото: Фејсбук/принтскрин)

На први поглед сумњиво: Отворите друштвену мрежу, а онда сасвим случајно наиђете на групу или агенцију која посредује тражећи вам жену баш онакву о каквој сте маштали. Прво помислите да је превара, али у жељи да се скрасите, идеја вам више не делује тако лоше. Убрзо, улазите у комуникацију преко инбокса и већ увелико маштате о упознавању с могућом сродном душом. А онда, све постаје реалност...

Једна таква агенција врло је популарна, будући да има готово 2.000 људи који прате њен рад на Фејсбуку. Неретко организују групне одласке за Албанију, а у коментарима се често јављају и они заиста заинтересовани и кажу да је то "спас српског села", али неретко и они са коментарима на ивици вулгарности: "Јави ми се, треба ми за кума" или " Слатка си ко мед" до оних " Могу ли на пут са женом".

Ипак, и поред тога агенција тврди да гарантује врло успешно спајање и да иза себе има већ 40 успешно склопљених бракова између Срба и Албанки, а у скорије време треба да се реализује још неколико, наводе.

- Спајање функционише тако да се клијент јави и тражи младу одређених година, вероисповести, физичких карактеристика. Ми им онда пошаљемо каталог девојака које одговарају његовом захтеву и онда он бира која га интересује - наводе за "Блиц" са странице "Албанке за удају - агенција".

На питање колико то кошта потенцијалног младожењу, кажу да то зависи од тога да ли жели да млада дође директно до њега или ће организованим превозом преко агенције ићи за Албанију.

Ако се одлуче да их ми возимо за Албанију, услуга кошта 1.200 евра, а ако клијент жели да је ми сами доведемо код њега кући, онда ће га то коштати 1.600 евра - наводе из ове агенције и додају да све Албанке имају са њима потписане уговоре, па је све на добровољној бази.

Они истичу да је интересовање јако велико, поготово у овом периоду око празника, када већина гастарбајтера долази својим кућама. На питање одакле најчешће долазе заинтересовани кандидати, одговарају да је стање прилично шарено.

- Што се тиче Србије, највише клијената и удатих Албанки је у Санџаку, али их има и у Војводини, па и у Београду - објашњавају наводећи да им до сада готово ниједан брак није растурен, а у многима се родило и много деце. У посао са склапањем бракова, кажу, првенствено су ушли из економских разлога, али касније и да помогну људима који у томе виде своју прилику да се остваре.

- До сада смо имали само једну јако непријатну ситуацију, када је клијент у алкохолисаном стању трећег дана од кад је млада дошла код ње, физички насрнуо на њу. Тада смо одмах реаговали и младу вратили у Албанију - додају из агенције. Ипак, у мору агенција сличног типа, нормално је да се запитамо како они уверавају своје клијенте да их неће преварити, јер смо сведоци да многе агенције то користе да би дошле само до новца, а клијенте оставе на цедилу. Добили смо неуобичајен одговор.

- Ми једини младу дајемо "на пробу", тачније клијент плаћа тек после одређеног времена проведеног с њом. А ако се испостави да нису задовољни, он младу враћа и у том случају не мора ништа да плати - закључују.

Србин открио “домаћу” вијагру! Све о биљци напникур прочитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА