Најновије

РАСПЛАМСАО СЕ РАТ У ХРВАТСКОЈ! Јосиповић ударио на председницу: Шкоро је за Колинду телевизор у боји!

Бивши председник Хрватске Иво Јосиповић, који је пре пет година изгубио изборе за само 32.000 гласова и у његову фотељу села актуелна председница Хрватске, рекао је да се од тада Колинда Грабар-Китаровић погубила и да је све што ради, срамоћење државе.

Колинда Грабар-Китаровић (Фото: Јутјуб)

Јосиповић подсећа да је "тада изашао са свеобухватним програмом суштинских реформи док је она тврдила да ћемо бити најбогатија земља на свету".

"Она и данас прича и маше неком књижицом као програмом, значи нема неки суштински програм. Нисам тада имао ни подршку своје странке за те промене, а ни медије то није превише занимало. Био сам им досадан, а она је забављала", рекао је Јосиповић.

Упоређујући Грабар-Китаровић пре пет година и данас, Јосиповић каже да се погубила.

"Све што ради је срамоћење ње саме и државе. Јесте ли икад видели председника да, у онаквом стању као она у Книну, наступа на једној од најважнијих државних прослава. Шаље поруке какве шаље, да се везује за осуђене ратне злочине... Није битно како пева, контекст је битан, онај у којему она срамоти државу", сматра бивши хрватски председник.

Он је сагласан да је председница у иностранству препознатљива, али препознатљивост није увек позитивна, оценио је Јосиповић.

"Била би још препознатљива да је дубила на глави. У контакту сам с људима из међународне политике и да, она је симпатична у контексту фештања, али о њој као државници мало ко мисли добро", рекао је Јосиповић.

Мислав Колакушић, још један председнички кандидат, је заиграо на карту популизма.

"Оно о чему говори нити је изведиво нити могуће, али често неуким људима добро звучи", мисли Јосиповић.

Шкоро је озбиљан кандидат, интелектуалац, талентовани музичар, али сасвим сигурно нисам навијач господина Шкоре у кампањи. Моја странка има свог кандидата и ја га подржавам.

"Шкоро је за Грабар-Китаровић телевизор у боји", рекао је Јосиповић.

За свог кандидата, Зорана Милановића каже да је јака личност и да је, ако уђе у други круг, свеједно с ким ће се борити.

Прочитајте ОВДЕ шта је Митрополија СПЦ поручила ДПС-у.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА