Најновије

ТОМАНЕ И ЖАНДЕР КОШТАЈУ ЗВЕЗДУ 2.400.000 ЕВРА! Такозвана појачања избацила српског шампиона из Европе

Промашај Томанеа из пенала и једанаестерац који је у завршници утакмице против Олимпијакоса скривио Жандер коштали су Црвену звезду озбиљне своте новца - 2.400.000 евра. Црвено-бели су испали из Лиге шампиона и неће играти у Лиги Европе, иако су имали све у својим рукама до кобног 86. минута.

Жандер (Фото: Јутјуб)

Наиме, европско пролеће донело би Црвеној звезди 1.500.000 евра, плус би ремијем у Пиреју против Олимпијакоса зарадили 900.000 евра. А онда се као у најгорим кошмарима појавио Бразилац Жандер и из само њему знаних разлога играо руком у шеснаестерцу. За разлику од Португалца Томанеа, који је промашио најстрожу казну у првом полувремену, Јусуф ел Араби није. Занимљиво, ако је веровати статистици, Томане је промашио први пенал у каријери. Није често шутирао, али је досад пет пута био прецизан, шести пут је промашио.

Црна, а не бела тачка

Жалиће Црвена звезда дуго за овом пропуштеном приликом, јер се у обе утакмице против Олимпијакоса добро показала. Нимало није била слабија ни у једном сегменту игре.

Промашаји Томанеа и Жандера потврдили су да је Црвена звезда лоше одрадила летњи прелазни рок. Португалац је плаћен 750.000, а Бразилац 200.000 евра. Већ сада делује да су то бачене паре јер обојица нису показали квалитет. Да ли је с појачањима из португалске Тонделе и кипарског Пафоса реално играти Лигу шампиона? Чини се да није. Ипак, једно је сигурно - Владан Милојевић бурно је реаговао када му је Милан Родић десетак минута пре краја пријавио да не може да настави утакмицу због повреде.

Трагична измена

Очекивало се да убаци Радована Панкова, који је био загрејан, да Марка Гобељића пребаци на леву страну, а да Панков одигра последњи део меча као десни бек. Нажалост, Милојевић је изабрао Жандера и опет, као сваки пут досад, промашио с Бразилцем, који га је коштао ремија у Пиреју и пласмана у Лигу Европе. Иначе, још један податак је застрашујући - странци који су летос доведени као појачања у Звезду нису дали ниједан гол, а нису чак забележили ни асистенцију у Лиги шампиона!

Поново голман најбољи

Поново је најбољи актер утакмице био Милан Борјан. Голман црвено-белих био је несавладив, а његове сузе после утакмице најбоље показују колико му је тешко пала елиминација. Испод фотографије са стадиона „Караискакис“, онако уплакан је написао:

- Неки играчи немају појма за који клуб играју! А интервенције годинама најбољег играча Звезде коментарисали су и навијачи: - Ех, да нам је 11 Борјана на терену - гласио је један коментар на Твитеру.

Болесне претње Жандеру 

Трагичар пораза Црвене звезде у Пиреју нашао се на мети огорчених навијача, који нису бирали речи да га жестоко извређају. Неки су отишли предалеко и упутили му претње због којих би морала да реагује и полиција.

- Кар*м ти кеву мртву, Циганине прљави, волео бих да умреш после овога што си урадио, црначко гов*о. Црна раса се мора истребити - гласио је један од најболеснијих коментара.

Нажалост, било их је још...

- Силовати све женско што имаш у фамилији, а онда те мучити док не умреш. Исто важи и за Томанеа - написао је један „навијач“.

Марин држао предавање Жандеру, а онда је Бразилац показао колико је некултуран. Више о томе читајте ОВДЕ.
  
Извор: Курир 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА